Facebook kullanıcılarına müjde!
Facebook, pek çoğumuzun canını sıkan bu uygulamasını biraz "hafifletmeye" karar verdi!
Facebook, pek çoğumuzun canını sıkan bu uygulamasını biraz "hafifletmeye" karar verdi!
Facebook, haber kaynağınızda üçüncü parti uygulamalar tarafından otomatik olarak paylaşılan gönderilerin sayısını azaltmak için düğmeye bastı. Bu değişiklikle beraber üçüncü parti uygulamaların haber kaynağında gösterdiği içeriklerde azalma gözlenecek.
Sosyal devin bu hamleyi yapmasındaki amacı, tahmin edebileceğiniz gibi spam gönderileri mümkün olduğunca göz önünden uzak tutmak.
Bunun yanında firma, yaptığı araştırmalarda kullanıcıların kişisel olarak paylaşılan içeriklere olan ilginin daha çok olduğunu, otomatik gönderilerin ise kafa karıştırdığını ortaya çıkarmış.
Ancak değişiklik, üçüncü parti uygulamaların hiçbir şey paylaşamayacağı anlamını taşımıyor. Facebook'un geliştirici sayfasındaki bir açıklamaya göre otomatik gönderilerin önceliği düşürülecek ve kişisel gönderilere önem verilecek.
Otomatik paylaşımın Facebook'un büyümesine olan katkısı hiç de az değil ama artık spam içerik olarak görüldüklerinden, firmaya zarar vermeye başlamıştı.
haber,sivashaber, sivas haberleri, haber58, SİVAS, sivas ilanları, sivas son dakika,sivas gazeteleri, sivas,SİVAS HABER SİTELERİ, sivasspor,Sivas haberler, Sivas,Sivas firma rehberi,Sivas telefon rehberi,Sivas link bankası,Sivas haber sitesi,Sivas nöbetçi eczaneler, telefon rehberi, Sivas, fakirlik,Tıp Fakültesi, otopsi, soruşturma, ilişki, itiraf, çocuk cinayeti divriği, SİVAS REHBERİM, sivasgazeteleri, Şarkışla'da cinayet, doys sivas, sivas doys, tantunici bahattin, serince çiğ köfte sivas, doys, közz, ak parti sivas, Sivas'ta 'Gezi Parkı' Eylemi, gezi olayları, sivasta eylem, sivas bülteni, facebook sivas
Facebook Sayfamız => https://www.facebook.com/sivasbultenicom
Twitter Resmi Sayfamız => https://twitter.com/sivas_bulteni
Kaynak: ülkehaber
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.