pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Evlenmek İçin "07.07.2017"yi Seçtiler

07.07.2017 - 16:23, Güncelleme: 07.07.2017 - 16:23
 

Evlenmek İçin "07.07.2017"yi Seçtiler

Avanos'ta evlilik için özel bir gün ve mekanı tercih eden çift, ömür boyu birlikteliğe Kızılırmak Nehri'nde gondolda "evet" dedi

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'in Avanos ilçesinde nikah için 07.07.2017 tarihini tercih eden çift, Kızılırmak Nehri üzerinde gondolda ömür boyu birliktelik için imza attı.Evlilik cüzdanlarında 07.07.2017 tarihini görmek isteyen Ramazan Özsoy ve Sümeyye Özdemir'in nikahı, ilçeden geçen Kızılırmak Nehri'nde, gondolda kıyıldı.Damat Ramazan Özsoy, AA muhabirine yaptığı açıklamada, unutulmayacak bir tarih ve mekanda nikahlanmak için karar aldıklarını ve sonuçlandırdıklarını belirtti.En mutlu günlerini özel bir mekanda ve tarihte yaşamak istediklerini dile getiren Özsoy, "Bu nedenle Kızılırmak Nehri'nde gondolda nikahlandık. Özel bir tarih olsun düşüncesiyle de 07.07.2017 tarihini seçtik." diye konuştu.Avanos Belediyesi Nikah Memuru Hülya Köse de resmi nikah işlemleri sonrası evlilik cüzdanını geline vererek, "Türkiye'nin en uzun nehri Kızılırmak gibi genç çiftlerimizin ömürleri uzun, mutlulukları daim olsun." dedi.Gondoldaki nikahı nehir kenarından izleyen vatandaşlar da genç çiftin mutluluğuna alkışlarla ortak oldu.
Avanos'ta evlilik için özel bir gün ve mekanı tercih eden çift, ömür boyu birlikteliğe Kızılırmak Nehri'nde gondolda "evet" dedi

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'in Avanos ilçesinde nikah için 07.07.2017 tarihini tercih eden çift, Kızılırmak Nehri üzerinde gondolda ömür boyu birliktelik için imza attı.

Evlilik cüzdanlarında 07.07.2017 tarihini görmek isteyen Ramazan Özsoy ve Sümeyye Özdemir'in nikahı, ilçeden geçen Kızılırmak Nehri'nde, gondolda kıyıldı.

Damat Ramazan Özsoy, AA muhabirine yaptığı açıklamada, unutulmayacak bir tarih ve mekanda nikahlanmak için karar aldıklarını ve sonuçlandırdıklarını belirtti.

En mutlu günlerini özel bir mekanda ve tarihte yaşamak istediklerini dile getiren Özsoy, "Bu nedenle Kızılırmak Nehri'nde gondolda nikahlandık. Özel bir tarih olsun düşüncesiyle de 07.07.2017 tarihini seçtik." diye konuştu.

Avanos Belediyesi Nikah Memuru Hülya Köse de resmi nikah işlemleri sonrası evlilik cüzdanını geline vererek, "Türkiye'nin en uzun nehri Kızılırmak gibi genç çiftlerimizin ömürleri uzun, mutlulukları daim olsun." dedi.

Gondoldaki nikahı nehir kenarından izleyen vatandaşlar da genç çiftin mutluluğuna alkışlarla ortak oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.