pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Eskişehir’de ‘Sazımızdan, sesimizden gönlünüze türküler’ konseri yoğun ilgi gördü

Kültür-Sanat (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.05.2023 - 13:01, Güncelleme: 25.05.2023 - 12:55
 

Eskişehir’de ‘Sazımızdan, sesimizden gönlünüze türküler’ konseri yoğun ilgi gördü

Eskişehir’de ‘Sazımızdan, sesimizden gönlünüze türküler’ konseri yoğun ilgi gördü

Eskişehir’de ‘Sazımızdan, sesimizden gönlünüze türküler’ konseri yoğun ilgi gördü. Konsere; sanatseverler ve davetliler katıldı.Eskişehir Kırmızı Toprak Muhtarlığı ve Vişnelik Mahallesi Muhtarlığı Türk Halk Müziği Korosu’nun konseri, Eskişehir Hasan Polatkan Kültür Merkezi salonun da sanatseverlerin ve davetlilerin katılımı ile gerçekleştirildi. Konserde; Eskişehir türküleri ve çeşitli yörelerden türküler seslendirildi. Konserin sunuculuğunu Yeşim Yüksel yaptı. Koro Şefi Sabri Kocaoğlu yönetiminde Türk Halk Müziği Korosu; Eskişehir türküleri ve çeşitli yörelerden türküler söyleyerek izleyicilerin gönlünü fethetti.İzleyiciler tarafından çok beğenilen ve büyük bir coşku ile izlenen, bol alkış alan konserde konuklar gönüllerince eğlendiler.
Eskişehir’de ‘Sazımızdan, sesimizden gönlünüze türküler’ konseri yoğun ilgi gördü
Eskişehir’de ‘Sazımızdan, sesimizden gönlünüze türküler’ konseri yoğun ilgi gördü. Konsere; sanatseverler ve davetliler katıldı.
Eskişehir Kırmızı Toprak Muhtarlığı ve Vişnelik Mahallesi Muhtarlığı Türk Halk Müziği Korosu’nun konseri, Eskişehir Hasan Polatkan Kültür Merkezi salonun da sanatseverlerin ve davetlilerin katılımı ile gerçekleştirildi. Konserde; Eskişehir türküleri ve çeşitli yörelerden türküler seslendirildi. Konserin sunuculuğunu Yeşim Yüksel yaptı. Koro Şefi Sabri Kocaoğlu yönetiminde Türk Halk Müziği Korosu; Eskişehir türküleri ve çeşitli yörelerden türküler söyleyerek izleyicilerin gönlünü fethetti.
İzleyiciler tarafından çok beğenilen ve büyük bir coşku ile izlenen, bol alkış alan konserde konuklar gönüllerince eğlendiler.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.