pendik escort bayan
ak

Deniz Türüç, bu sezon 10. golünü kaydetti

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.06.2023 - 22:30, Güncelleme: 06.06.2023 - 22:09
 

Deniz Türüç, bu sezon 10. golünü kaydetti

Deniz Türüç, bu sezon 10. golünü kaydetti

Başakşehir, Spor Toto Süper Lig’in 38. ve son haftasında Trabzonspor’u konuk ettiği mücadelede ilk golü atan Deniz Türüç, bu sezon resmi maçlarda 10. golünü kaydetti.Başakşehir, Spor Toto Süper Lig’in 38. ve son haftasında Trabzonspor’u konuk etti. Müsabakayı 3-1’lik skorla kazanan taraf İstanbul temsilcisi oldu. Mücadeleye ilk 11’de başlayan Deniz Türüç, karşılaşmanın 34. dakikasında attığı gol ile Başakşehir devre arasına bu golle önde girdi. Deniz, Trabzonspor karşısında attığı golle birlikte bu sezon turuncu-lacivertli formayla resmi maçlarda 10. kez gol sevinci yaşarken, mücadelenin 76. dakikada yerini Eden Karzev’e bıraktı. Aynı zamanda Türüç, gollerinin yanı sıra 7 asistlik katkı sağladı.Bu sezon Süper Lig’de 29 maça çıkan 30 yaşındaki futbolcu, 7 gol, 2 asist üretti.
Deniz Türüç, bu sezon 10. golünü kaydetti
Başakşehir, Spor Toto Süper Lig’in 38. ve son haftasında Trabzonspor’u konuk ettiği mücadelede ilk golü atan Deniz Türüç, bu sezon resmi maçlarda 10. golünü kaydetti.
Başakşehir, Spor Toto Süper Lig’in 38. ve son haftasında Trabzonspor’u konuk etti. Müsabakayı 3-1’lik skorla kazanan taraf İstanbul temsilcisi oldu. Mücadeleye ilk 11’de başlayan Deniz Türüç, karşılaşmanın 34. dakikasında attığı gol ile Başakşehir devre arasına bu golle önde girdi. Deniz, Trabzonspor karşısında attığı golle birlikte bu sezon turuncu-lacivertli formayla resmi maçlarda 10. kez gol sevinci yaşarken, mücadelenin 76. dakikada yerini Eden Karzev’e bıraktı. Aynı zamanda Türüç, gollerinin yanı sıra 7 asistlik katkı sağladı.
Bu sezon Süper Lig’de 29 maça çıkan 30 yaşındaki futbolcu, 7 gol, 2 asist üretti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.