pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Cimnastik’te Kayseri damgası

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.08.2023 - 13:08, Güncelleme: 30.08.2023 - 12:37
 

Cimnastik’te Kayseri damgası

Cimnastik’te Kayseri damgası

İstanbul’da düzenlenen Artistik Cimnastik Türkiye Şampiyonası’nda mücadele eden TOHM Kayseri sporcuları 8 madalya kazandı, iki sporcu Balkan Şampiyonası vizesi aldı.TOHM Kayseri başarılarına bir yenisini ekledi. Cimnastik branşında önemli başarılara imza atan sporcular bu kez İstanbul’da düzenlenen Artistik Cimnastik Türkiye Şampiyonası’nda mücadele etti. Şampiyonada, Hüseyin Emir Cünedioğlu, Melih Dumlu, Mehmet Eren Kökoğlu ve Hüsnü Aktaş 8 madalya kazanarak, şampiyonaya damga vurdular.Kayseri Bölgesi sporcularından Hüseyin, Melih ve Mehmet Eren elde etmiş oldukları başarılarla Eylül ayında yapılacak olan Balkan Şampiyonası’nda ülkemizi temsil etme hakkı elde ettiler.
Cimnastik’te Kayseri damgası
İstanbul’da düzenlenen Artistik Cimnastik Türkiye Şampiyonası’nda mücadele eden TOHM Kayseri sporcuları 8 madalya kazandı, iki sporcu Balkan Şampiyonası vizesi aldı.
TOHM Kayseri başarılarına bir yenisini ekledi. Cimnastik branşında önemli başarılara imza atan sporcular bu kez İstanbul’da düzenlenen Artistik Cimnastik Türkiye Şampiyonası’nda mücadele etti. Şampiyonada, Hüseyin Emir Cünedioğlu, Melih Dumlu, Mehmet Eren Kökoğlu ve Hüsnü Aktaş 8 madalya kazanarak, şampiyonaya damga vurdular.
Kayseri Bölgesi sporcularından Hüseyin, Melih ve Mehmet Eren elde etmiş oldukları başarılarla Eylül ayında yapılacak olan Balkan Şampiyonası’nda ülkemizi temsil etme hakkı elde ettiler.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.