pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

Çeşitli suçlardan aranan 6 kişi tutuklandı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.05.2024 - 23:31, Güncelleme: 31.05.2024 - 23:11
 

Çeşitli suçlardan aranan 6 kişi tutuklandı

Çeşitli suçlardan aranan 6 kişi tutuklandı

Karabük’te araması bulunan 18 şahıs yakalanırken, 6 şahıs tutuklandı.Edinilen bilgiye göre, Karabük İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ve Genel Bilgi Toplama Büro Amirliği (GBT) ekipleri tarafından il genelinde 24-31 Mayıs 2024 tarihleri arasında aranan şahıslara yönelik çalışma yapıldı. Yapılan çalışmada haklarında çeşitli suçlardan arama kararı bulunan 18 şahıs yakalandı. Yakalanan şahıslardan 12’si tamamlanan işlemlerinin ardından serbest bırakılırken, 0-1 yıl arası aranması olan 2, 3-5 yıl arası aranması olan 1, 5-10 yıl arası aranması olan 3 şahıs olmak üzere toplam 6 kişi tutuklanarak Karabük T Tipi Kapalı Ceza ve İnfaz Kurumuna teslim edildi.
Çeşitli suçlardan aranan 6 kişi tutuklandı
Karabük’te araması bulunan 18 şahıs yakalanırken, 6 şahıs tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre, Karabük İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ve Genel Bilgi Toplama Büro Amirliği (GBT) ekipleri tarafından il genelinde 24-31 Mayıs 2024 tarihleri arasında aranan şahıslara yönelik çalışma yapıldı. Yapılan çalışmada haklarında çeşitli suçlardan arama kararı bulunan 18 şahıs yakalandı. Yakalanan şahıslardan 12’si tamamlanan işlemlerinin ardından serbest bırakılırken, 0-1 yıl arası aranması olan 2, 3-5 yıl arası aranması olan 1, 5-10 yıl arası aranması olan 3 şahıs olmak üzere toplam 6 kişi tutuklanarak Karabük T Tipi Kapalı Ceza ve İnfaz Kurumuna teslim edildi.

Karabük HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.