pendik escort bayan
ak

Burdur’da çatı yangını

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.05.2023 - 23:30, Güncelleme: 31.05.2023 - 23:22
 

Burdur’da çatı yangını

Burdur’da çatı yangını

Burdur’da bir evin bacasındaki kurumların alev almasıyla çıkan çatı yangını itfaiye tarafından söndürüldü.Edinilen bilgilere göre, Yeni Mahalle Şehit Gültekin Caddesi üzerinde bulunan İlhan Akyol’un kiracı olarak oturduğu sobalı evde baca içerisindeki kurumların alev alması sonucu ahşap çatıda yangın çıktı. Yangını görenlerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürülürken, itfaiyenin hızlı müdahalesiyle olası bir facianın önüne geçildi. Çatıda hasar meydana geldi.
Burdur’da çatı yangını
Burdur’da bir evin bacasındaki kurumların alev almasıyla çıkan çatı yangını itfaiye tarafından söndürüldü.
Edinilen bilgilere göre, Yeni Mahalle Şehit Gültekin Caddesi üzerinde bulunan İlhan Akyol’un kiracı olarak oturduğu sobalı evde baca içerisindeki kurumların alev alması sonucu ahşap çatıda yangın çıktı. Yangını görenlerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürülürken, itfaiyenin hızlı müdahalesiyle olası bir facianın önüne geçildi. Çatıda hasar meydana geldi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.