pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

BŞEÜ Futbol Takımı Play-Off müsabakalarında

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.05.2024 - 11:34, Güncelleme: 31.05.2024 - 11:13
 

BŞEÜ Futbol Takımı Play-Off müsabakalarında

BŞEÜ Futbol Takımı Play-Off müsabakalarında

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Futbol Takımı Play-Off müsabakalarına doğru yolculuğa çıktı.Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Zafer Asım Kaplancıklı, Marmara Bölge Şampiyonu olarak Süper Lige yükselme maçlarına terfi eden üniversitenin başarılı futbol takımı ile Rektörlük binası önünde bir araya geldi. Futbolcular ile görüşerek başarılar dileyen Rektör Prof. Dr. Kaplancıklı, futbol takımını Play-Off müsabakalarına uğurladı.
BŞEÜ Futbol Takımı Play-Off müsabakalarında
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Futbol Takımı Play-Off müsabakalarına doğru yolculuğa çıktı.
Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Zafer Asım Kaplancıklı, Marmara Bölge Şampiyonu olarak Süper Lige yükselme maçlarına terfi eden üniversitenin başarılı futbol takımı ile Rektörlük binası önünde bir araya geldi. Futbolcular ile görüşerek başarılar dileyen Rektör Prof. Dr. Kaplancıklı, futbol takımını Play-Off müsabakalarına uğurladı.

Bilecik HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.