pendik escort bayan
ak

Başkan Çelik'in Hafta Sonu Mesaisi

07.08.2017 - 11:13, Güncelleme: 07.08.2017 - 11:13
 

Başkan Çelik'in Hafta Sonu Mesaisi

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, hafta sonunu yoğun geçirdi.Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Başkan...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, hafta sonunu yoğun geçirdi.Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Başkan Çelik, hafta sonu kent merkezindeki programların yanı sıra Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ile 150 yataklı Develi Devlet Hastanesinin temel atma törenine katıldı.Çelik, Develi’den sonra İncesu’ya geçerek Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yatırımları yerinde inceledi. İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol ile birlikte İncesu Kadın ve Gençlik Merkezi inşaatını gezen Çelik, çalışmaların hızla devam ettiğini belirterek, "Tamamladığı zaman İncesu için örnek bir yapı olacak." diye konuştu.Başkan Çelik, hafta sonu Ebiç’te düzenlenen ve bu yıl altıncısı gerçekleştirilen Buğday ve Su Festivali'ne de katıldı. Felahiye-Kayapınar'da düzenlenen Gurbetçi Pilav Festivali'ne de iştirak eden Çelik, Sarıoğlan'a geçerek ilçe merkezi ve mahallelerde ziyaret ve incelemelerde bulundu.
KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, hafta sonunu yoğun geçirdi.Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Başkan...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, hafta sonunu yoğun geçirdi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Başkan Çelik, hafta sonu kent merkezindeki programların yanı sıra Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ile 150 yataklı Develi Devlet Hastanesinin temel atma törenine katıldı.

Çelik, Develi’den sonra İncesu’ya geçerek Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yatırımları yerinde inceledi.

İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol ile birlikte İncesu Kadın ve Gençlik Merkezi inşaatını gezen Çelik, çalışmaların hızla devam ettiğini belirterek, "Tamamladığı zaman İncesu için örnek bir yapı olacak." diye konuştu.

Başkan Çelik, hafta sonu Ebiç’te düzenlenen ve bu yıl altıncısı gerçekleştirilen Buğday ve Su Festivali'ne de katıldı. Felahiye-Kayapınar'da düzenlenen Gurbetçi Pilav Festivali'ne de iştirak eden Çelik, Sarıoğlan'a geçerek ilçe merkezi ve mahallelerde ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.