pendik escort bayan
ak

AYTO Başkanı Ülken yeniden TOBB yönetiminde

Ekonomi (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.05.2023 - 20:30, Güncelleme: 31.05.2023 - 20:17
 

AYTO Başkanı Ülken yeniden TOBB yönetiminde

AYTO Başkanı Ülken yeniden TOBB yönetiminde

Aydın Ticaret Odası (AYTO) Başkanı Hakan Ülken, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 79’uncu Genel Kurulu’nda yeniden başkanlığa seçilen Rifat Hisarcıklıoğlu’nun yönetiminde yer aldı. TOBB Yönetiminde Aydın’ı 3. dönemde de kesintisiz temsil etmenin kendisi için büyük bir onur olduğunu belirten Ülken, “Burada Hakan Ülken değil, Aydın var. Aydınımıza ve ülkemize hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği 79. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ticaret Bakanı Mehmet Muş’un katılımı ile TOBB İkiz Kuleler Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen Genel Kurulu’nda Hizmet Şeref Belgesi Plaket Töreni ve yerli ve milli otomobil Togg için kura çekimi de gerçekleştirildi.“Hakan Ülken değil Aydın var”İş dünyasının yakından takip ettiği TOBB 79. Genel Kurulu’nda Aydın Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Ülken’in 3.kez yer alması Aydın’ı hem heyecanlandırdı hem de mutlu etti. Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken, devam eden kongrede basın mensuplarının sorularına, “TOBB yönetiminde 3 dönemdir yer almak benim için çok büyük bir onur. Ancak şunu belirtmeliyim ki, burada Hakan Ülken yok, Aydın ilimiz var. Aydın Ticaret Odası var, Aydın Ticaret Odası’nın üyeleri var, Aydın’ın 9 Oda Borsası var. Sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Daha fazla çalışmaya daha fazla üretmeye ve daha fazla Aydınımıza ve ülkemize hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu görevi bana layık gören başta TOBB Başkanım Rifat Hisarcıklıoğlu olmak üzere, tüm TOBB delegelerine, Aydın’ın 9 Oda Borsa Başkanı, Odamın Üyeleri ve yol arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Bu başarı Aydın’ımız ve Odamızın gururudur, Odamıza ve ilimize uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.
AYTO Başkanı Ülken yeniden TOBB yönetiminde
Aydın Ticaret Odası (AYTO) Başkanı Hakan Ülken, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 79’uncu Genel Kurulu’nda yeniden başkanlığa seçilen Rifat Hisarcıklıoğlu’nun yönetiminde yer aldı. TOBB Yönetiminde Aydın’ı 3. dönemde de kesintisiz temsil etmenin kendisi için büyük bir onur olduğunu belirten Ülken, “Burada Hakan Ülken değil, Aydın var. Aydınımıza ve ülkemize hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği 79. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ticaret Bakanı Mehmet Muş’un katılımı ile TOBB İkiz Kuleler Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen Genel Kurulu’nda Hizmet Şeref Belgesi Plaket Töreni ve yerli ve milli otomobil Togg için kura çekimi de gerçekleştirildi.

“Hakan Ülken değil Aydın var”
İş dünyasının yakından takip ettiği TOBB 79. Genel Kurulu’nda Aydın Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Ülken’in 3.kez yer alması Aydın’ı hem heyecanlandırdı hem de mutlu etti. Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken, devam eden kongrede basın mensuplarının sorularına, “TOBB yönetiminde 3 dönemdir yer almak benim için çok büyük bir onur. Ancak şunu belirtmeliyim ki, burada Hakan Ülken yok, Aydın ilimiz var. Aydın Ticaret Odası var, Aydın Ticaret Odası’nın üyeleri var, Aydın’ın 9 Oda Borsası var. Sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Daha fazla çalışmaya daha fazla üretmeye ve daha fazla Aydınımıza ve ülkemize hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu görevi bana layık gören başta TOBB Başkanım Rifat Hisarcıklıoğlu olmak üzere, tüm TOBB delegelerine, Aydın’ın 9 Oda Borsa Başkanı, Odamın Üyeleri ve yol arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Bu başarı Aydın’ımız ve Odamızın gururudur, Odamıza ve ilimize uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.