pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ankara’da 10 araçlı zincirleme trafik kazası: 3 yaralı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.07.2023 - 23:02, Güncelleme: 28.07.2023 - 22:29
 

Ankara’da 10 araçlı zincirleme trafik kazası: 3 yaralı

Ankara’da 10 araçlı zincirleme trafik kazası: 3 yaralı

Ankara’nın Yenimahalle ilçesinde 10 aracın karıştığı zincirleme kazada 3 kişi hafif şekilde yaralandı.Edinilen bilgilere göre kaza, akşam saatlerinde Aydan Caddesi üzerinde bulunan yokuşta meydana geldi. 34 FDZ 505 plakalı hafif ticari araç sürücüsü Tuncay B. direksiyon hakimiyetini kaybederek yokuşta kırmızı ışığı bekleyen otomobillere çarptı. Yolun yokuş olmasından dolayı kazaya 10 araç karışırken olayda 3 kişi hafif yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralanan 3 kişi hastaneye sevk edilirken cadde bir süre trafiğe kapatıldı. Ekiplerin araçları kaldırmasının ve temizlik çalışmalarının ardından yol kontrollü olarak trafiğe açıldı.
Ankara’da 10 araçlı zincirleme trafik kazası: 3 yaralı
Ankara’nın Yenimahalle ilçesinde 10 aracın karıştığı zincirleme kazada 3 kişi hafif şekilde yaralandı.
Edinilen bilgilere göre kaza, akşam saatlerinde Aydan Caddesi üzerinde bulunan yokuşta meydana geldi. 34 FDZ 505 plakalı hafif ticari araç sürücüsü Tuncay B. direksiyon hakimiyetini kaybederek yokuşta kırmızı ışığı bekleyen otomobillere çarptı. Yolun yokuş olmasından dolayı kazaya 10 araç karışırken olayda 3 kişi hafif yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralanan 3 kişi hastaneye sevk edilirken cadde bir süre trafiğe kapatıldı. Ekiplerin araçları kaldırmasının ve temizlik çalışmalarının ardından yol kontrollü olarak trafiğe açıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.