pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

30 Ağustos Zafer Bayramı Iğdır’da coşkuyla kutlandı

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.08.2023 - 12:03, Güncelleme: 30.08.2023 - 11:48
 

30 Ağustos Zafer Bayramı Iğdır’da coşkuyla kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı Iğdır’da coşkuyla kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. yıl dönümü tüm yurtta olduğu gibi Iğdır’da da büyük bir coşkuyla kutlandı.Zübeyde Hanım Bulvarı’nda bulunan belediye önündeki Atatürk heykeline çelenk konulmasıyla başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile devam etti. Ardından Vali ve Belediye Başkan Vekili Ercan Turan ve Garnizon ve 5. Hudut Alay Komutanı Piyade Albay Cavit Tütüncü, Valilik binasında protokolün tebriklerini kabul etti. Tebriklerin kabulü sonrası belediye meydanında düzenlenen programda günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı, şiirler okundu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajının da okunduğu Zafer Bayramı etkinlikleri, folklor gösterisi ve tören geçişi ile son buldu.
30 Ağustos Zafer Bayramı Iğdır’da coşkuyla kutlandı
30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. yıl dönümü tüm yurtta olduğu gibi Iğdır’da da büyük bir coşkuyla kutlandı.
Zübeyde Hanım Bulvarı’nda bulunan belediye önündeki Atatürk heykeline çelenk konulmasıyla başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile devam etti. Ardından Vali ve Belediye Başkan Vekili Ercan Turan ve Garnizon ve 5. Hudut Alay Komutanı Piyade Albay Cavit Tütüncü, Valilik binasında protokolün tebriklerini kabul etti. Tebriklerin kabulü sonrası belediye meydanında düzenlenen programda günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı, şiirler okundu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajının da okunduğu Zafer Bayramı etkinlikleri, folklor gösterisi ve tören geçişi ile son buldu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.