pendik escort bayan
ak

18 küçükbaş hayvan yıldırım düşmesiyle telef oldu

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.06.2023 - 01:00, Güncelleme: 01.06.2023 - 00:57
 

18 küçükbaş hayvan yıldırım düşmesiyle telef oldu

18 küçükbaş hayvan yıldırım düşmesiyle telef oldu

Uşak’ta 18 küçükbaş hayvan otlanmak için gittiği arazide yıldırım düşmesi sonucunda telef oldu.Edinilen bilgilere göre Uşak’ın Sivaslı ilçesine bağlı Özbeyli Köyü’nde ikamet eden Z.Ö., otlatmak için küçükbaş hayvanlarını araziye çıkardı. Yağan yağmurla birlikte yıldırım düşmesi sonucunda Z.Ö.’nün 48 keçisinden 18’i telef oldu. İhbar sonrasında olay yerine jandarma ekipleri sevk edildi. Yıldırım düşmesi sonucunda etrafa kaçan 30 keçi ise ekiplerce Z.Ö.’ye teslim edildi.
18 küçükbaş hayvan yıldırım düşmesiyle telef oldu
Uşak’ta 18 küçükbaş hayvan otlanmak için gittiği arazide yıldırım düşmesi sonucunda telef oldu.
Edinilen bilgilere göre Uşak’ın Sivaslı ilçesine bağlı Özbeyli Köyü’nde ikamet eden Z.Ö., otlatmak için küçükbaş hayvanlarını araziye çıkardı. Yağan yağmurla birlikte yıldırım düşmesi sonucunda Z.Ö.’nün 48 keçisinden 18’i telef oldu. İhbar sonrasında olay yerine jandarma ekipleri sevk edildi. Yıldırım düşmesi sonucunda etrafa kaçan 30 keçi ise ekiplerce Z.Ö.’ye teslim edildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.