pendik escort bayan
ak

ZİRAAT ODASI BAŞKANLARI DEPREM BÖLGESİNDE

Gündem 21.02.2023 - 11:50, Güncelleme: 21.02.2023 - 11:51
 

ZİRAAT ODASI BAŞKANLARI DEPREM BÖLGESİNDE

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı S. Şemsi Bayraktar, Bölge Başkanı Yunus Kılıç, Sivas’ta bulunan ziraat odası başkanlarının da yer aldığı heyetle, 6 Şubat’ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin etkilediği afet bölgesinde incelemelerde bulundu.

Depremin etkilediği Adıyaman, Gölbaşı, Malatya ve Doğanşehir ilçelerinde depremzedelerle bir araya gelen TZOB Genel Başkanı S. Şemsi Bayraktar’a, Kangal Ziraat Odası Başkanı Basri Çoban, Şarkışla Ziraat Odası Başkanı Azimet Topçu, Gürün Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Aktepe, Gemerek Ziraat Odası Başkanı Ferman Orhan Çilkaya, Zara Ziraat Odası Başkanı Zeki Şimşek ile diğer oda başkanları da eşlik etti. Heyet, afette yaşamını yitiren önceki dönem Ziraat Odası Başkanlığı yapan AK Parti Adıyaman milletvekili Yakup Taş ve Tut ilçesi Ziraat Odası Başkanı Ahmet Özen’in ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Bölgedeki son durum hakkında da bilgi alan TZOB Başkanı Bayraktar, “Ziraat Odalarının ilk günden itibaren bölgeye hareket ederek gerek yardımlarla gerekse iş makineleri ile arama kurtarma çalışmalarına destek verdi. Bu yaraları hep birlikte saracağız. Yaşanan afette yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, milletimize başsağlığı diliyorum” dedi. İlçe Ziraat Odası Başkanları da afet bölgesinde çocukları sevindirirken, bölgede tespit edilen eksiklerin de kısa sürede temin edileceğini söyledi. Bölgede çiftçilerin yaşadığı sorun ve sıkıntılarla da tespit edildi.
Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı S. Şemsi Bayraktar, Bölge Başkanı Yunus Kılıç, Sivas’ta bulunan ziraat odası başkanlarının da yer aldığı heyetle, 6 Şubat’ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin etkilediği afet bölgesinde incelemelerde bulundu.

Depremin etkilediği Adıyaman, Gölbaşı, Malatya ve Doğanşehir ilçelerinde depremzedelerle bir araya gelen TZOB Genel Başkanı S. Şemsi Bayraktar’a, Kangal Ziraat Odası Başkanı Basri Çoban, Şarkışla Ziraat Odası Başkanı Azimet Topçu, Gürün Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Aktepe, Gemerek Ziraat Odası Başkanı Ferman Orhan Çilkaya, Zara Ziraat Odası Başkanı Zeki Şimşek ile diğer oda başkanları da eşlik etti.


Heyet, afette yaşamını yitiren önceki dönem Ziraat Odası Başkanlığı yapan AK Parti Adıyaman milletvekili Yakup Taş ve Tut ilçesi Ziraat Odası Başkanı Ahmet Özen’in ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
Bölgedeki son durum hakkında da bilgi alan TZOB Başkanı Bayraktar, “Ziraat Odalarının ilk günden itibaren bölgeye hareket ederek gerek yardımlarla gerekse iş makineleri ile arama kurtarma çalışmalarına destek verdi. Bu yaraları hep birlikte saracağız. Yaşanan afette yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, milletimize başsağlığı diliyorum” dedi.
İlçe Ziraat Odası Başkanları da afet bölgesinde çocukları sevindirirken, bölgede tespit edilen eksiklerin de kısa sürede temin edileceğini söyledi.
Bölgede çiftçilerin yaşadığı sorun ve sıkıntılarla da tespit edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.