pendik escort bayan
ak

Yalova Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinden piyano konseri

Eğitim (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.05.2023 - 13:30, Güncelleme: 26.05.2023 - 13:23
 

Yalova Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinden piyano konseri

Yalova Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinden piyano konseri

Yalova Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan piyano konseri öğrenciler yeteneklerini sergiledi.Kent Müzesi’nde iki seans halinde gerçekleştirilen piyona konserine öğrenciler 10 farklı filmin müziklerini piyano ile icra etti. Bu filmlerdeki karakterlerin kılığına giren öğrenciler konukları Kent Müzesi’nde bu şekilde karşıladı. Piyona icra edilirken bir yandan da sinevizyon ile filmlerden bazı sahneler gösterildi. Lise Müdürü Haydar Kılıç, programın hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti.Etkinliği Yalova Valisi Muammer Erol, İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Altınmeşe de takip etti.
Yalova Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinden piyano konseri
Yalova Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan piyano konseri öğrenciler yeteneklerini sergiledi.
Kent Müzesi’nde iki seans halinde gerçekleştirilen piyona konserine öğrenciler 10 farklı filmin müziklerini piyano ile icra etti. Bu filmlerdeki karakterlerin kılığına giren öğrenciler konukları Kent Müzesi’nde bu şekilde karşıladı. Piyona icra edilirken bir yandan da sinevizyon ile filmlerden bazı sahneler gösterildi. Lise Müdürü Haydar Kılıç, programın hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti.
Etkinliği Yalova Valisi Muammer Erol, İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Altınmeşe de takip etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.