pendik escort bayan
ak

Vali Haktankaçmaz, Çocuklarla Buluştu

25.07.2018 - 16:53, Güncelleme: 25.07.2018 - 16:53
 

Vali Haktankaçmaz, Çocuklarla Buluştu

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen "Ekranlarla Büyümü Akranlarla Büyü Projesi" kapsamında...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen "Ekranlarla Büyümü Akranlarla Büyü Projesi" kapsamında Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, çocuklarla bir araya geldi.Celal Bayar Parkı'nda düzenlenen programda konuşan Vali Haktankaçmaz, proje kapsamında çocuklarla birlikte oyunlar oynayacaklarını söyledi.Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hatice Uğurlu ise, amaçlarının çocukların teknolojik bağımlılıktan kurtularak eskisi gibi sosyalleşmelerini, zihin gelişimlerini daha iyi sağlamak olduğunu ifade etti.Konuşmaların ardından Vali Haktankaçmaz ve beraberindekiler, çocuklarla birlikte oyunlar oynadı.
KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen "Ekranlarla Büyümü Akranlarla Büyü Projesi" kapsamında...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen "Ekranlarla Büyümü Akranlarla Büyü Projesi" kapsamında Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, çocuklarla bir araya geldi.

Celal Bayar Parkı'nda düzenlenen programda konuşan Vali Haktankaçmaz, proje kapsamında çocuklarla birlikte oyunlar oynayacaklarını söyledi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hatice Uğurlu ise, amaçlarının çocukların teknolojik bağımlılıktan kurtularak eskisi gibi sosyalleşmelerini, zihin gelişimlerini daha iyi sağlamak olduğunu ifade etti.

Konuşmaların ardından Vali Haktankaçmaz ve beraberindekiler, çocuklarla birlikte oyunlar oynadı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.