pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Üniversitede işçilerin yüzünü güldüren zam

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.07.2023 - 15:01, Güncelleme: 31.07.2023 - 14:58
 

Üniversitede işçilerin yüzünü güldüren zam

Üniversitede işçilerin yüzünü güldüren zam

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesinde görev yapan güvenlik görevlileri ve temiz personellerine yüzde 70 zam yapıldı.Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi yönetimi ve güvenlik görevlilerinin ve temizlik işçilerinin yer aldığı sendika ile imzalanan ek protokol ile personelin 447,15 TL olan günlük çıplak brüt ücretleri 1 Temmuz 2023 tarihi itibarıyla 750,00 TL’ye çıkarıldı. Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu konu ile ilgili yaptığı açıklamada; "İşçi kardeşlerimize yüzde 70’e yakın bir zam yaparak kendilerine vermiş olduğumuz değeri bir kez daha gösterdik. Personelimizin maddi anlamda refaha ermesi ve çalışma ortamlarında daha verimli bir şekilde çalışması üniversitemizde oluşturmaya gayret ettiğimiz kurumsal aidiyete de ciddi katkı sağlayacaktır. Ekim ayında tekrar iyileştirmeler yapmak istediğimizi de belirtmek istiyorum. Herkes için hayırlı uğurlu olsun" dedi.
Üniversitede işçilerin yüzünü güldüren zam
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesinde görev yapan güvenlik görevlileri ve temiz personellerine yüzde 70 zam yapıldı.
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi yönetimi ve güvenlik görevlilerinin ve temizlik işçilerinin yer aldığı sendika ile imzalanan ek protokol ile personelin 447,15 TL olan günlük çıplak brüt ücretleri 1 Temmuz 2023 tarihi itibarıyla 750,00 TL’ye çıkarıldı. Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu konu ile ilgili yaptığı açıklamada; "İşçi kardeşlerimize yüzde 70’e yakın bir zam yaparak kendilerine vermiş olduğumuz değeri bir kez daha gösterdik. Personelimizin maddi anlamda refaha ermesi ve çalışma ortamlarında daha verimli bir şekilde çalışması üniversitemizde oluşturmaya gayret ettiğimiz kurumsal aidiyete de ciddi katkı sağlayacaktır. Ekim ayında tekrar iyileştirmeler yapmak istediğimizi de belirtmek istiyorum. Herkes için hayırlı uğurlu olsun" dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.