pendik escort bayan
ak

“Uçuşa Hazırız” adlı tiyatro oyunu sahnelendi

Kültür-Sanat (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.05.2023 - 11:05, Güncelleme: 25.05.2023 - 10:43
 

“Uçuşa Hazırız” adlı tiyatro oyunu sahnelendi

“Uçuşa Hazırız” adlı tiyatro oyunu sahnelendi

Erzincan’da “Uçuşa Hazırız” isimli tiyatro oyunu sahnelendi.Sağlık Bilimleri Fakültesi Başöğretmen Salonunda tiyatro severler için ücretsiz olarak sahne alan Tiyatro Anka’nın “Uçuşa Hazırız” isimli tiyatro gösterisini izlendi.Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, “Güzel bir kültürel etkinlik olan bu tiyatronun hazırlanmasında emek veren yönetmeninden, oyuncusuna kadar herkese teşekkür eder başarılarının devamını dilerim” dedi.
“Uçuşa Hazırız” adlı tiyatro oyunu sahnelendi
Erzincan’da “Uçuşa Hazırız” isimli tiyatro oyunu sahnelendi.
Sağlık Bilimleri Fakültesi Başöğretmen Salonunda tiyatro severler için ücretsiz olarak sahne alan Tiyatro Anka’nın “Uçuşa Hazırız” isimli tiyatro gösterisini izlendi.
Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, “Güzel bir kültürel etkinlik olan bu tiyatronun hazırlanmasında emek veren yönetmeninden, oyuncusuna kadar herkese teşekkür eder başarılarının devamını dilerim” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.