pendik escort bayan
ak

Tekirdağ’da seçim güvenliği toplantısı

Siyaset (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.05.2023 - 17:02, Güncelleme: 25.05.2023 - 16:52
 

Tekirdağ’da seçim güvenliği toplantısı

Tekirdağ’da seçim güvenliği toplantısı

Tekirdağ’da Cumhurbaşkanlığı 2. Tur Seçim Güvenliği Toplantısı düzenlendi.Tüm yurtta olduğu gibi Tekirdağ’da da 28 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı 2. Tur Seçimi’nin kentte huzur ve güven içinde gerçekleşmesi için alınan ve alınacak tedbirlerin görüşüldüğü toplantıya, Vali Aziz Yıldırım, Garnizon Komutanı Tuğg. Şahin Yenilmez, Piyade Albay Zeki Yavuz, Vali Yardımcısı Kaan Peker, İlçe Kaymakamları, İl Emniyet Müdürü Mehmet Hakan Fındık, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Ahmet Çetin, S.G. Yüzbaşı Burak Akanpınar, kurum müdürleri ve diğer ilgili kurum temsilcileri katıldı.Toplantıda bir konuşma yapan Vali Yıldırım, “Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri ilimizde huzur ve güven içerisinde geçti. Seçimin huzur ve güven içerisinde geçmesine sağlayan tüm personele teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçiminde de herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için gerekli tüm tedbirleri almak ve alınan tedbirlerle ilgili istişarelerde bulunmak üzere burada toplandık. Cumhurbaşkanı 2. Tur Seçimi’nin ülkemiz ve Tekirdağımız için hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.
Tekirdağ’da seçim güvenliği toplantısı
Tekirdağ’da Cumhurbaşkanlığı 2. Tur Seçim Güvenliği Toplantısı düzenlendi.
Tüm yurtta olduğu gibi Tekirdağ’da da 28 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı 2. Tur Seçimi’nin kentte huzur ve güven içinde gerçekleşmesi için alınan ve alınacak tedbirlerin görüşüldüğü toplantıya, Vali Aziz Yıldırım, Garnizon Komutanı Tuğg. Şahin Yenilmez, Piyade Albay Zeki Yavuz, Vali Yardımcısı Kaan Peker, İlçe Kaymakamları, İl Emniyet Müdürü Mehmet Hakan Fındık, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Ahmet Çetin, S.G. Yüzbaşı Burak Akanpınar, kurum müdürleri ve diğer ilgili kurum temsilcileri katıldı.
Toplantıda bir konuşma yapan Vali Yıldırım, “Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri ilimizde huzur ve güven içerisinde geçti. Seçimin huzur ve güven içerisinde geçmesine sağlayan tüm personele teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçiminde de herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için gerekli tüm tedbirleri almak ve alınan tedbirlerle ilgili istişarelerde bulunmak üzere burada toplandık. Cumhurbaşkanı 2. Tur Seçimi’nin ülkemiz ve Tekirdağımız için hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.