pendik escort bayan
ak

Sdt 5 Ekim'de Perde Açacak

Siyaset 26.09.2017 - 10:53, Güncelleme: 26.09.2017 - 10:53
 

Sdt 5 Ekim'de Perde Açacak

SİVAS (AA) - Sivas Devlet Tiyatrosu (SDT) 2017-2018 tiyatro sezonunun ilk perdesini asırlık bir aşk hikayesini sahne ışıklarıyla buluşturarak, 5 Ekim’de...

SİVAS (AA) - Sivas Devlet Tiyatrosu (SDT) 2017-2018 tiyatro sezonunun ilk perdesini asırlık bir aşk hikayesini sahne ışıklarıyla buluşturarak, 5 Ekim’de perde açacak. SDT'den yapılan yazılı açıklamaya göre geçen tiyatro sezonunda birbirinden iddialı oyunlara perde açarak tiyatro seyircisinin beğenisini kazanan SDT, 5 Ekim Perşembe günü yeni sezonunun ilk perdesini "Leyla ile Mecnun" adlı yeni oyunu ile açacak. SDT, Türk edebiyatında birçok şair tarafından zenginleştirilerek yeniden yazılan Leyla ile Mecnun hikayesini sahneye taşıyarak, sahnenin büyülü ışıklarıyla seyirciye aşkın yüceliğini bir kez daha hatırlatmayı amaçlıyor. Müzik, dans ve ışık düzeniyle seyredenleri hikayenin içine çekecek "Leyla ile Mecnun" adlı oyun Volkan Gündüz’ün rejisi ile tiyatro seyircisinin karşısına çıkacak. Hayalin gerçeğe, gerçeğin hayale dönüştüğü hikayeyi konu alan oyunun biletleri, SDT Atatürk Kültür Merkezi'nde bulunan gişesinden temin edilecek.
SİVAS (AA) - Sivas Devlet Tiyatrosu (SDT) 2017-2018 tiyatro sezonunun ilk perdesini asırlık bir aşk hikayesini sahne ışıklarıyla buluşturarak, 5 Ekim’de...

SİVAS (AA) - Sivas Devlet Tiyatrosu (SDT) 2017-2018 tiyatro sezonunun ilk perdesini asırlık bir aşk hikayesini sahne ışıklarıyla buluşturarak, 5 Ekim’de perde açacak.

SDT'den yapılan yazılı açıklamaya göre geçen tiyatro sezonunda birbirinden iddialı oyunlara perde açarak tiyatro seyircisinin beğenisini kazanan SDT, 5 Ekim Perşembe günü yeni sezonunun ilk perdesini "Leyla ile Mecnun" adlı yeni oyunu ile açacak.

SDT, Türk edebiyatında birçok şair tarafından zenginleştirilerek yeniden yazılan Leyla ile Mecnun hikayesini sahneye taşıyarak, sahnenin büyülü ışıklarıyla seyirciye aşkın yüceliğini bir kez daha hatırlatmayı amaçlıyor.

Müzik, dans ve ışık düzeniyle seyredenleri hikayenin içine çekecek "Leyla ile Mecnun" adlı oyun Volkan Gündüz’ün rejisi ile tiyatro seyircisinin karşısına çıkacak.

Hayalin gerçeğe, gerçeğin hayale dönüştüğü hikayeyi konu alan oyunun biletleri, SDT Atatürk Kültür Merkezi'nde bulunan gişesinden temin edilecek.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.