pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Samsun Valiliği yine uyardı: “Rüzgarlı havada denize girilmemeli”

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.08.2023 - 16:08, Güncelleme: 28.08.2023 - 15:35
 

Samsun Valiliği yine uyardı: “Rüzgarlı havada denize girilmemeli”

Samsun Valiliği yine uyardı: “Rüzgarlı havada denize girilmemeli”

Samsun Valiliği vatandaşlara rüzgarlı havalarda denize girmemeleri uyarısında bulundu.Samsun’da bu sezon 18 kişi boğularak can verdi. Alınan tedbirlere rağmen yaşanan boğulmaların önüne geçebilmek için Samsun Valiliği sık sık uyarılar yapıyor. Bugün yapılan uyarıda ise “Kıymetli hemşehrilerimiz; Meteoroloji Bölge Müdürlüğü ile Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanlığı’ndan alınan verilere göre bugün ilimiz sahilinde rüzgar beklendiğinden, muhtemel boğulma vakalarının önüne geçebilmek adına denize girilmemesini önemle rica ederiz” denildi.
Samsun Valiliği yine uyardı: “Rüzgarlı havada denize girilmemeli”
Samsun Valiliği vatandaşlara rüzgarlı havalarda denize girmemeleri uyarısında bulundu.
Samsun’da bu sezon 18 kişi boğularak can verdi. Alınan tedbirlere rağmen yaşanan boğulmaların önüne geçebilmek için Samsun Valiliği sık sık uyarılar yapıyor. Bugün yapılan uyarıda ise “Kıymetli hemşehrilerimiz; Meteoroloji Bölge Müdürlüğü ile Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanlığı’ndan alınan verilere göre bugün ilimiz sahilinde rüzgar beklendiğinden, muhtemel boğulma vakalarının önüne geçebilmek adına denize girilmemesini önemle rica ederiz” denildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.