pendik escort bayan
ak

RTÜK Başkanı Şahin’den fiyat manipülasyonu açıklaması

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.05.2023 - 19:30, Güncelleme: 24.05.2023 - 19:26
 

RTÜK Başkanı Şahin’den fiyat manipülasyonu açıklaması

RTÜK Başkanı Şahin’den fiyat manipülasyonu açıklaması

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, KESK Konfederasyonu’na bağlı Haber Sen Şube Başkanı Sadık Canyurt’un Togg üzerinden fiyat manipülasyonuna giriştiği yönündeki haberler üzerine soruşturma başlatıldığını açıkladı.RTÜK Başkanı Şahin konu ile ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yaparak, “KESK Konfederasyonu’na bağlı Haber Sen Şube Başkanı Sadık Canyurt isimli çalışanımızın yerli ve millî gururumuz Togg üzerinden akıl almaz bir fiyat manipülasyonuna giriştiği yönündeki haberler üzerine konu ile ilgili inceleme başlatılmıştır” ifadelerine yer verdi.Togg almaya hak kazanan isimler arasında olan RTÜK uzmanı Canyurt’un otomobili teslim aldıktan sonra 3 milyon 500 bin Türk lirasına satışa çıkardığı iddia edilmişti.
RTÜK Başkanı Şahin’den fiyat manipülasyonu açıklaması
Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, KESK Konfederasyonu’na bağlı Haber Sen Şube Başkanı Sadık Canyurt’un Togg üzerinden fiyat manipülasyonuna giriştiği yönündeki haberler üzerine soruşturma başlatıldığını açıkladı.

RTÜK Başkanı Şahin konu ile ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yaparak, “KESK Konfederasyonu’na bağlı Haber Sen Şube Başkanı Sadık Canyurt isimli çalışanımızın yerli ve millî gururumuz Togg üzerinden akıl almaz bir fiyat manipülasyonuna giriştiği yönündeki haberler üzerine konu ile ilgili inceleme başlatılmıştır” ifadelerine yer verdi.
Togg almaya hak kazanan isimler arasında olan RTÜK uzmanı Canyurt’un otomobili teslim aldıktan sonra 3 milyon 500 bin Türk lirasına satışa çıkardığı iddia edilmişti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.