pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Pursaklar’a yeni yollar yapılacak

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.07.2023 - 13:01, Güncelleme: 28.07.2023 - 12:54
 

Pursaklar’a yeni yollar yapılacak

Pursaklar’a yeni yollar yapılacak

Pursaklar Belediyesi, yeni yerleşim yerlerinin artması nedeniyle vatandaşların rahat ulaşımı için yollara yatırım yapmaya devam ediyor.Vatandaşların istedikleri noktalara sorunsuz ve güven içerisinde gidebilmeleri için çalışmalarını sürdüren Pursaklar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçeye yeni imar yolları kazandırıyor. Pursaklar’ın il ve ilçe dışından yoğun ilgi görmesi ve yeni yerleşim yerlerinin ortaya çıkması nedeniyle yeni imar yolları kazandırdıklarını belirten Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, ‘‘Hemşehrilerimizin istedikleri yere rahatlıkla ulaşabilmeleri için ilçemizin farklı noktalarında yeni imar yolları açmaya devam ediyoruz. Yeni açılan yollarımızla birlikte vatandaşlarımız ev ve iş yerlerine güven ve huzur içerisinde ulaşım sağlama imkanı bulacak. İlçe sakinlerimizin hayatını kolaylaştırmak adına çalışmalarımız aralıksız devam edecek’’ dedi.
Pursaklar’a yeni yollar yapılacak
Pursaklar Belediyesi, yeni yerleşim yerlerinin artması nedeniyle vatandaşların rahat ulaşımı için yollara yatırım yapmaya devam ediyor.
Vatandaşların istedikleri noktalara sorunsuz ve güven içerisinde gidebilmeleri için çalışmalarını sürdüren Pursaklar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçeye yeni imar yolları kazandırıyor. Pursaklar’ın il ve ilçe dışından yoğun ilgi görmesi ve yeni yerleşim yerlerinin ortaya çıkması nedeniyle yeni imar yolları kazandırdıklarını belirten Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, ‘‘Hemşehrilerimizin istedikleri yere rahatlıkla ulaşabilmeleri için ilçemizin farklı noktalarında yeni imar yolları açmaya devam ediyoruz. Yeni açılan yollarımızla birlikte vatandaşlarımız ev ve iş yerlerine güven ve huzur içerisinde ulaşım sağlama imkanı bulacak. İlçe sakinlerimizin hayatını kolaylaştırmak adına çalışmalarımız aralıksız devam edecek’’ dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.