pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Posof’un bilmece ninesi

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.08.2023 - 10:33, Güncelleme: 28.08.2023 - 10:18
 

Posof’un bilmece ninesi

Posof’un bilmece ninesi

Ardahan’ın Posof ilçesi Akbali Köyü’nde yaşayan 78 yaşındaki Nurten Akça, söylediği birbirinden ilginç bilmece ve manilerle çevresindekilerin neşe kaynağı oluyor.Hafızasındaki yüzlerce mani ve bilmeceyi yöresel ağızla dillendiren Nurten Nine, anlatım tarzıyla da Posof’un yaylalarında çocukları ve torunlarıyla geldiği piknik alanında mutlu bir yaşam sürdürüyor.
Posof’un bilmece ninesi
Ardahan’ın Posof ilçesi Akbali Köyü’nde yaşayan 78 yaşındaki Nurten Akça, söylediği birbirinden ilginç bilmece ve manilerle çevresindekilerin neşe kaynağı oluyor.
Hafızasındaki yüzlerce mani ve bilmeceyi yöresel ağızla dillendiren Nurten Nine, anlatım tarzıyla da Posof’un yaylalarında çocukları ve torunlarıyla geldiği piknik alanında mutlu bir yaşam sürdürüyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.