pendik escort bayan
ak

Pegasus'tan Yurt İçi Ve Kktc Uçuşlarında İndirim

Spor 10.10.2016 - 12:18, Güncelleme: 10.10.2016 - 12:18
 

Pegasus'tan Yurt İçi Ve Kktc Uçuşlarında İndirim

İSTANBUL (AA) - Pegasus Hava Yolları, belirli tarihler arasında tüm iç hat ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) uçuşları için yüzde 30 indirim uyguluyor.Şirketten...

İSTANBUL (AA) - Pegasus Hava Yolları, belirli tarihler arasında tüm iç hat ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) uçuşları için yüzde 30 indirim uyguluyor.Şirketten yapılan açıklamaya göre, Pegasus, 10-12 Ekim'de bilet alan müşterilerine 1 Aralık 2016-25 Mart 2017'de tüm yurt içi ve KKTC uçuşlarında yüzde 30 indirimle seyahat etme fırsatı sunuyor.Kampanyadan yararlanmak isteyenler, biletlerini 3 gün boyunca "www.flypgs.com", "mobile.flypgs.com" ve Pegasus mobil uygulamalarından satın alabilecek. Kampanyalı biletler, direkt uçuşlar için ve tüm yurt içi hatlarla KKTC-Ercan uçuşlarında geçerli olacak.
İSTANBUL (AA) - Pegasus Hava Yolları, belirli tarihler arasında tüm iç hat ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) uçuşları için yüzde 30 indirim uyguluyor.Şirketten...

İSTANBUL (AA) - Pegasus Hava Yolları, belirli tarihler arasında tüm iç hat ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) uçuşları için yüzde 30 indirim uyguluyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Pegasus, 10-12 Ekim'de bilet alan müşterilerine 1 Aralık 2016-25 Mart 2017'de tüm yurt içi ve KKTC uçuşlarında yüzde 30 indirimle seyahat etme fırsatı sunuyor.

Kampanyadan yararlanmak isteyenler, biletlerini 3 gün boyunca "www.flypgs.com", "mobile.flypgs.com" ve Pegasus mobil uygulamalarından satın alabilecek. Kampanyalı biletler, direkt uçuşlar için ve tüm yurt içi hatlarla KKTC-Ercan uçuşlarında geçerli olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.