pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Okul bahçesinde yılan paniği

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.08.2023 - 08:32, Güncelleme: 30.08.2023 - 08:13
 

Okul bahçesinde yılan paniği

Okul bahçesinde yılan paniği

Tekirdağ’ın Muratlı ilçesinde okul bahçesinde görülen yılan paniğe sebep oldu.Olay, sabah saatlerinde Muratlı Yavuz Sultan Selim Anaokulu bahçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, okul bahçesinde büyük bir yılan gören vatandaşlar, durumu itfaiyeye bildirdi. İhbar üzerine okul bahçesine gelen itfaiye, emniyet ve zabıta ekipleri, yılanı yakalamak için seferber oldu. Okul bahçesi ve civarı etraflıca taranırken, yılana rastlanmadı. Ekiplerin yılan aramasını, civardan geçen vatandaşlar da meraklı gözlerle izledi.
Okul bahçesinde yılan paniği
Tekirdağ’ın Muratlı ilçesinde okul bahçesinde görülen yılan paniğe sebep oldu.
Olay, sabah saatlerinde Muratlı Yavuz Sultan Selim Anaokulu bahçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, okul bahçesinde büyük bir yılan gören vatandaşlar, durumu itfaiyeye bildirdi. İhbar üzerine okul bahçesine gelen itfaiye, emniyet ve zabıta ekipleri, yılanı yakalamak için seferber oldu. Okul bahçesi ve civarı etraflıca taranırken, yılana rastlanmadı. Ekiplerin yılan aramasını, civardan geçen vatandaşlar da meraklı gözlerle izledi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.