pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

Nazilli’deki yangında 1 hektar alan zarar gördü

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.06.2024 - 15:09, Güncelleme: 29.06.2024 - 14:48
 

Nazilli’deki yangında 1 hektar alan zarar gördü

Nazilli’deki yangında 1 hektar alan zarar gördü

Aydın’ın Nazilli ilçesinde yerleşim yeri sınırındaki orman dışı arazide çıkan yangında bir hektarlık alan zarar gördü.Sarp dağlık alanda olması nedeniyle karadan ulaşımın zor olduğu yangına 2 helikopter, 3 arazöz, 1 su tankeri ve itfaiye ekipleri ile müdahale edildi. Yanan yerin yakınındaki evlerde bulunan vatandaşlar da yangının evlerine ulaşmamasını sağlamak için ekiplere yardım etti. Kısa sürede kontrol altına alınarak soğutma çalışmalarına başlanan yangında can kaybı yaşanmadı.
Nazilli’deki yangında 1 hektar alan zarar gördü
Aydın’ın Nazilli ilçesinde yerleşim yeri sınırındaki orman dışı arazide çıkan yangında bir hektarlık alan zarar gördü.

Sarp dağlık alanda olması nedeniyle karadan ulaşımın zor olduğu yangına 2 helikopter, 3 arazöz, 1 su tankeri ve itfaiye ekipleri ile müdahale edildi. Yanan yerin yakınındaki evlerde bulunan vatandaşlar da yangının evlerine ulaşmamasını sağlamak için ekiplere yardım etti. Kısa sürede kontrol altına alınarak soğutma çalışmalarına başlanan yangında can kaybı yaşanmadı.

Aydın HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.