pendik escort bayan
ak

Nallıhan'da "7. Uluslararası İpek İğne Oyaları Kültür Ve Sanat Festivali" Hazırlıkları

Siyaset 06.07.2019 - 12:53, Güncelleme: 06.07.2019 - 12:53
 

Nallıhan'da "7. Uluslararası İpek İğne Oyaları Kültür Ve Sanat Festivali" Hazırlıkları

ANKARA (AA) - Nallıhan ilçesinde bu yıl 7'ncisi düzenlenecek "Uluslararası İpek İğne Oyaları Kültür ve Sanat Festivali"nin hazırlıkları sürüyor.Belediyeden...

ANKARA (AA) - Nallıhan ilçesinde bu yıl 7'ncisi düzenlenecek "Uluslararası İpek İğne Oyaları Kültür ve Sanat Festivali"nin hazırlıkları sürüyor.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, 22-24 Ağustos'taki festivalde çeşitli kültür etkinliklerine, sergi ve söyleşilere yer verilecek.Ayrıca, festival kapsamında düzenlenecek yarışmaya katılmak isteyenlerin, "ipek ve oya tasarımlarını" hikayelerini de yazarak Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne 6 Ağustos günü mesai bitimine kadar teslim etmeleri gerekiyor. Belediye Başkanı İsmail Öntaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, festivalin bu yıl daha görkemli geçmesi için çalışmaları aralıksız sürdürdüklerini söyledi. Uluslararası nitelikte düzenlenen festivale yurt dışından da çok sayıda halk oyunu ekibini davet ettiklerini belirten Öntaş, "Festival süresince sokaklar rengarenk olacak. Her sokakta bir kültür etkinliği olacak. Halk oyunları gösterilerde bulunacaklar. Başkentlileri ve Nallıhan'ın çevresinde bulunan tüm komşu ilçe vatandaşlarını festivale bekliyoruz." dedi.
ANKARA (AA) - Nallıhan ilçesinde bu yıl 7'ncisi düzenlenecek "Uluslararası İpek İğne Oyaları Kültür ve Sanat Festivali"nin hazırlıkları sürüyor.Belediyeden...

ANKARA (AA) - Nallıhan ilçesinde bu yıl 7'ncisi düzenlenecek "Uluslararası İpek İğne Oyaları Kültür ve Sanat Festivali"nin hazırlıkları sürüyor.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, 22-24 Ağustos'taki festivalde çeşitli kültür etkinliklerine, sergi ve söyleşilere yer verilecek.

Ayrıca, festival kapsamında düzenlenecek yarışmaya katılmak isteyenlerin, "ipek ve oya tasarımlarını" hikayelerini de yazarak Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne 6 Ağustos günü mesai bitimine kadar teslim etmeleri gerekiyor.

Belediye Başkanı İsmail Öntaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, festivalin bu yıl daha görkemli geçmesi için çalışmaları aralıksız sürdürdüklerini söyledi.

Uluslararası nitelikte düzenlenen festivale yurt dışından da çok sayıda halk oyunu ekibini davet ettiklerini belirten Öntaş, "Festival süresince sokaklar rengarenk olacak. Her sokakta bir kültür etkinliği olacak. Halk oyunları gösterilerde bulunacaklar. Başkentlileri ve Nallıhan'ın çevresinde bulunan tüm komşu ilçe vatandaşlarını festivale bekliyoruz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.