pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kütahya’da orman yangını

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.08.2023 - 18:03, Güncelleme: 30.08.2023 - 17:29
 

Kütahya’da orman yangını

Kütahya’da orman yangını

Kütahya merkeze yaklaşık 20 kilometre uzaklıkta çıkan ve yaklaşık 10 hektar alanda etkili olan orman yangına müdahale devam ediyor.Kütahya merkeze bağlı Gedikoğluçiftliği Köyü Tuzludere mevkiinde henüz belirlenemeyen bir nedenle orman yangını çıktı. Yaklaşık 10 hektar alanda etkili olan orman yangınını söndürme çalışmalarına Bursa, Bilecik, Kütahya, Balıkesir’den 6 helikopter ve İzmir’den bir uçağın gönderildiği öğrenildi. Ayrıca Kütahya Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı çok sayıda ekiple birlikte 33 arazözün ve 4 dozerin alana sevk edildiği belirtildi.
Kütahya’da orman yangını
Kütahya merkeze yaklaşık 20 kilometre uzaklıkta çıkan ve yaklaşık 10 hektar alanda etkili olan orman yangına müdahale devam ediyor.
Kütahya merkeze bağlı Gedikoğluçiftliği Köyü Tuzludere mevkiinde henüz belirlenemeyen bir nedenle orman yangını çıktı. Yaklaşık 10 hektar alanda etkili olan orman yangınını söndürme çalışmalarına Bursa, Bilecik, Kütahya, Balıkesir’den 6 helikopter ve İzmir’den bir uçağın gönderildiği öğrenildi. Ayrıca Kütahya Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı çok sayıda ekiple birlikte 33 arazözün ve 4 dozerin alana sevk edildiği belirtildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.