pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kırşehir’de kaçakçılık operasyonu: 7 bin 433 ürün ele geçirildi

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.07.2023 - 18:03, Güncelleme: 31.07.2023 - 17:30
 

Kırşehir’de kaçakçılık operasyonu: 7 bin 433 ürün ele geçirildi

Kırşehir’de kaçakçılık operasyonu: 7 bin 433 ürün ele geçirildi

Kırşehir’de şüpheli kamyondan 7 bin 433 kaçak ürün ele geçirildi.Kırşehir İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde kaçak ürünlerin getirilip satışa sunanlara karşı çalışma başlattı. Çalışmalar neticesinde harekete geçen ekipler, Ortaköy Kavşağıda şüpheli bir kamyon durdurdu. Kamyonda yapılan aramada 7 bin 433 kaçak ürün geçirildi. Elektronik malzemelerin de içinde yer aldığı 7 bin 433 gümrük kaçağı ürünlere el konulurken kamyon sürücüsü Ş.E gözaltına alındı.
Kırşehir’de kaçakçılık operasyonu: 7 bin 433 ürün ele geçirildi
Kırşehir’de şüpheli kamyondan 7 bin 433 kaçak ürün ele geçirildi.
Kırşehir İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde kaçak ürünlerin getirilip satışa sunanlara karşı çalışma başlattı. Çalışmalar neticesinde harekete geçen ekipler, Ortaköy Kavşağıda şüpheli bir kamyon durdurdu. Kamyonda yapılan aramada 7 bin 433 kaçak ürün geçirildi. Elektronik malzemelerin de içinde yer aldığı 7 bin 433 gümrük kaçağı ürünlere el konulurken kamyon sürücüsü Ş.E gözaltına alındı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.