pendik escort bayan
ak

Kırşehir'de Hırsızlık İddiası

29.07.2017 - 13:23, Güncelleme: 29.07.2017 - 13:23
 

Kırşehir'de Hırsızlık İddiası

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'in Mucur ilçesinde bir kişinin, tüp alma bahanesiyle iş yerinden 7 bin lira çaldığı ileri sürüldü.İlçe meydanında Osman...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'in Mucur ilçesinde bir kişinin, tüp alma bahanesiyle iş yerinden 7 bin lira çaldığı ileri sürüldü.İlçe meydanında Osman Şimşek'e ait tüpçü dükkanına gelen ve kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi, dükkanın ilerisine park ettiği aracına 2 tüp götürülmesini istedi. Dükkan sahibi, babasını iş yerine bırakarak tüpleri araca götürdü.İş yerine 2 saat sonra yeniden gelen şüpheli, Şimşek'in dükkanda olmadığını görünce tüpleri teslim almadığı bahanesiyle babasından aracına tüp götürmesini istedi. Baba, tüpleri götürdüğü esnada şüpheli, kasadaki 7 bin lirayı alarak kaçtı.Mucur Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'in Mucur ilçesinde bir kişinin, tüp alma bahanesiyle iş yerinden 7 bin lira çaldığı ileri sürüldü.İlçe meydanında Osman...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'in Mucur ilçesinde bir kişinin, tüp alma bahanesiyle iş yerinden 7 bin lira çaldığı ileri sürüldü.

İlçe meydanında Osman Şimşek'e ait tüpçü dükkanına gelen ve kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi, dükkanın ilerisine park ettiği aracına 2 tüp götürülmesini istedi. Dükkan sahibi, babasını iş yerine bırakarak tüpleri araca götürdü.

İş yerine 2 saat sonra yeniden gelen şüpheli, Şimşek'in dükkanda olmadığını görünce tüpleri teslim almadığı bahanesiyle babasından aracına tüp götürmesini istedi.

Baba, tüpleri götürdüğü esnada şüpheli, kasadaki 7 bin lirayı alarak kaçtı.

Mucur Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.