pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

Kırşehir’de 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusu

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.08.2023 - 12:30, Güncelleme: 30.08.2023 - 12:28
 

Kırşehir’de 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusu

Kırşehir’de 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusu

Kırşehir’de 30 Ağustos zaferinin 101. yıl dönümünü coşkuyla kutlandı.30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları, Cacabey Meydanındaki Atatürk Anıtına çelenklerin sunulması, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Çelenklerinin sunulmasının ardından Valilik Makamında Tebriklerin Kabulü gerçekleştirildi ve sonrasında kutlama programına geçildi. J. Üsteğmen Yunus Turgut tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşma ile devam eden program, Mehteran konseri, öğrenciler tarafından şiirlerin okunması ve halk oyunları gösterisi ve son olarak tören geçişi ile sona erdi.
Kırşehir’de 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusu
Kırşehir’de 30 Ağustos zaferinin 101. yıl dönümünü coşkuyla kutlandı.

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları, Cacabey Meydanındaki Atatürk Anıtına çelenklerin sunulması, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Çelenklerinin sunulmasının ardından Valilik Makamında Tebriklerin Kabulü gerçekleştirildi ve sonrasında kutlama programına geçildi. J. Üsteğmen Yunus Turgut tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşma ile devam eden program, Mehteran konseri, öğrenciler tarafından şiirlerin okunması ve halk oyunları gösterisi ve son olarak tören geçişi ile sona erdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.