pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

Kayserispor, Cardoso ile sözleşme yeniledi

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.05.2024 - 14:03, Güncelleme: 31.05.2024 - 13:38
 

Kayserispor, Cardoso ile sözleşme yeniledi

Kayserispor, Cardoso ile sözleşme yeniledi

Kayserispor, Portekizli futbolcu Miguel Cardoso ile 3 yıllık sözleşme yeniledi.Süper Lig’de mücadelesini sürdürecek olan Kayserispor; iç transferde sözleşmesi biten oyuncuları ile görüşmelere başladı. Bu istikamette uzun süredir görüşme halinde olduğu Portekizli futbolcu Miguel Cardoso ile anlaşmaya varıldı. Kayserispor kulübü ile Cardoso arasında yapılan görüşme neticesinde 3 yıllık imza atıldı.Sözleşmesi 31 Mayıs 2024 tarihinde bitecek olan Portekizli futbolcu ile yapılan görüşme neticesinde 30 Haziran 2027 tarihine kadar anlaşma yapıldı.
Kayserispor, Cardoso ile sözleşme yeniledi
Kayserispor, Portekizli futbolcu Miguel Cardoso ile 3 yıllık sözleşme yeniledi.
Süper Lig’de mücadelesini sürdürecek olan Kayserispor; iç transferde sözleşmesi biten oyuncuları ile görüşmelere başladı. Bu istikamette uzun süredir görüşme halinde olduğu Portekizli futbolcu Miguel Cardoso ile anlaşmaya varıldı. Kayserispor kulübü ile Cardoso arasında yapılan görüşme neticesinde 3 yıllık imza atıldı.
Sözleşmesi 31 Mayıs 2024 tarihinde bitecek olan Portekizli futbolcu ile yapılan görüşme neticesinde 30 Haziran 2027 tarihine kadar anlaşma yapıldı.

Kayseri HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.