pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kars’ta Kalaşnikof tüfek ve tabanca ele geçirildi

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.07.2023 - 15:00, Güncelleme: 28.07.2023 - 14:57
 

Kars’ta Kalaşnikof tüfek ve tabanca ele geçirildi

Kars’ta Kalaşnikof tüfek ve tabanca ele geçirildi

Kars’ta Kalaşnikof tüfek ve tabanca ele geçirildi. Olayla ilgili 1 kişi tutuklandı.Kars İl Jandarma Komutanlığı Akyaka İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince Akyaka’da durumundan şüphelenilen 1 araç durduruldu. Jandarma ekipleri araç ve şüpheli 2 kişi üzerinde arama yaptı. Yapılan aramada; 1 AK-47 Kalaşnikof piyade tüfeği, 1 tabanca, 2 Kalaşnikof şarjörü, 2 tabanca şarjörü, 2 çakı, 1 mühimmat çantası ve bu silahlara ait 503 mühimmat ele geçirildi.Ele geçirilen silah ve mühimmatı muhafaza altına alan jandarma olayla ilgili 2 kişiyi gözaltına alarak Jandarma Komutanlığı’na getirdi. Burada işlemleri tamamlaman şüpheliler, adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden 1’i adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, 1 şüpheli ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.Öte yandan ele geçirilen silahlar, kriminal inceleme yapılmak üzere Jandarma Kriminal Merkezine gönderildi.
Kars’ta Kalaşnikof tüfek ve tabanca ele geçirildi
Kars’ta Kalaşnikof tüfek ve tabanca ele geçirildi. Olayla ilgili 1 kişi tutuklandı.
Kars İl Jandarma Komutanlığı Akyaka İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince Akyaka’da durumundan şüphelenilen 1 araç durduruldu. Jandarma ekipleri araç ve şüpheli 2 kişi üzerinde arama yaptı. Yapılan aramada; 1 AK-47 Kalaşnikof piyade tüfeği, 1 tabanca, 2 Kalaşnikof şarjörü, 2 tabanca şarjörü, 2 çakı, 1 mühimmat çantası ve bu silahlara ait 503 mühimmat ele geçirildi.
Ele geçirilen silah ve mühimmatı muhafaza altına alan jandarma olayla ilgili 2 kişiyi gözaltına alarak Jandarma Komutanlığı’na getirdi. Burada işlemleri tamamlaman şüpheliler, adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden 1’i adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, 1 şüpheli ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Öte yandan ele geçirilen silahlar, kriminal inceleme yapılmak üzere Jandarma Kriminal Merkezine gönderildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.