pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kapadokya Japon Televizyonunda Tanıtılacak

03.08.2017 - 15:13, Güncelleme: 03.08.2017 - 15:13
 

Kapadokya Japon Televizyonunda Tanıtılacak

NEVŞEHİR (AA) - Kapadokya Japon televizyonunda yayınlanacak olan belgeselde tanıtılacak. Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Türkiye'nin Tokyo Büyükelçiliğinin...

NEVŞEHİR (AA) - Kapadokya Japon televizyonunda yayınlanacak olan belgeselde tanıtılacak. Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Türkiye'nin Tokyo Büyükelçiliğinin işbirliğinde hazırlanacak olan belgesel çekimi için Nevşehir'e gelen ekip, Belediye Başkanı Hasan Ünver'i makamında ziyaret etti.Japon BS-TBS-V TV ekibinden yönetmen Tomoki Nihei ve teknik ekibi ağırlayan Ünver, "Tüm Uzakdoğu insanını Türkiye ve Kapadokya bölgesinin engin misafirperverliği ile karşılamaya hazırız." dedi.Ziyaretin ardından Japon yönetmen Nihei ve teknik ekip, Nevşehir Kalesinde ve 2012 yılında ortaya çıkarılan yeraltı şehrinde çekimler yaptı.
NEVŞEHİR (AA) - Kapadokya Japon televizyonunda yayınlanacak olan belgeselde tanıtılacak. Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Türkiye'nin Tokyo Büyükelçiliğinin...

NEVŞEHİR (AA) - Kapadokya Japon televizyonunda yayınlanacak olan belgeselde tanıtılacak.

Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Türkiye'nin Tokyo Büyükelçiliğinin işbirliğinde hazırlanacak olan belgesel çekimi için Nevşehir'e gelen ekip, Belediye Başkanı Hasan Ünver'i makamında ziyaret etti.

Japon BS-TBS-V TV ekibinden yönetmen Tomoki Nihei ve teknik ekibi ağırlayan Ünver, "Tüm Uzakdoğu insanını Türkiye ve Kapadokya bölgesinin engin misafirperverliği ile karşılamaya hazırız." dedi.

Ziyaretin ardından Japon yönetmen Nihei ve teknik ekip, Nevşehir Kalesinde ve 2012 yılında ortaya çıkarılan yeraltı şehrinde çekimler yaptı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.