pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Jandarma ekibi sokak kedisi için harekete geçti

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.07.2023 - 11:03, Güncelleme: 31.07.2023 - 10:44
 

Jandarma ekibi sokak kedisi için harekete geçti

Jandarma ekibi sokak kedisi için harekete geçti

Hakkari İl Jandarma Komutanlığı Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timi yaralı bir kedi için harekete geçti.İçişleri Bakanlığı tarafından kurulan HAYDİ Jandarma ekipleri, yaralı bir kedi ihbarı üzerine harekete geçti. Hakkari-Çukurca kara yolu üzerinde bulunan Geçimli köyüne giden jandarma ekipleri, yaralı sokak kedisini alarak Hakkari Belediye Başkanlığı Rehabilitasyon Merkezine ulaştırdılar.Burada veteriner tarafından yapılan tetkik ve muayenesinde sokak kedisinin bel kısmında zedelenme, ayağında çıkık olduğunu tespit edildi.Gerekli ortopedi tedavisini yapılan kedi klinikte müşahede altına alındı.
Jandarma ekibi sokak kedisi için harekete geçti
Hakkari İl Jandarma Komutanlığı Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timi yaralı bir kedi için harekete geçti.
İçişleri Bakanlığı tarafından kurulan HAYDİ Jandarma ekipleri, yaralı bir kedi ihbarı üzerine harekete geçti. Hakkari-Çukurca kara yolu üzerinde bulunan Geçimli köyüne giden jandarma ekipleri, yaralı sokak kedisini alarak Hakkari Belediye Başkanlığı Rehabilitasyon Merkezine ulaştırdılar.
Burada veteriner tarafından yapılan tetkik ve muayenesinde sokak kedisinin bel kısmında zedelenme, ayağında çıkık olduğunu tespit edildi.
Gerekli ortopedi tedavisini yapılan kedi klinikte müşahede altına alındı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.