pendik escort bayan
ak

Çocuk Kursiyerler Sergisi

24.08.2017 - 14:23, Güncelleme: 24.08.2017 - 14:23
 

Çocuk Kursiyerler Sergisi

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediyesi Aile Yaşam Merkezi'ndeki çocuk kurslarına katılan bin 55 öğrencinin eserlerinin yer aldığı dönem sonu sergisi açıldı.Aile...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediyesi Aile Yaşam Merkezi'ndeki çocuk kurslarına katılan bin 55 öğrencinin eserlerinin yer aldığı dönem sonu sergisi açıldı.Aile Yaşam Merkezi'nde açılan sergide konuşan Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, çocuk kurslarına 2 ayda 13 branşta bin 55 öğrencinin eğitim verildiğini söyledi. Çocukların aldığı kursun sonunda hünerlerini sergilemelerinin çok önemli olduğunu ifade eden Bahçeci, şunları kaydetti:"Yaz döneminde çocuklarımızın yaz tatilinde hem kendilerini eğitmeleri hem zamanlarını güzel geçirmesi açısından bu kursları planladık. İki ay boyunca "36 branşta 36 grup halinde 1055 öğrencimize hizmet verdik ve bu öğrencilerimize 13 öğretmenimiz hizmet etti. Ayrıca kurslara kayıtsız kalmayan velilere de teşekkür ediyorum. Kurslarımız kış döneminde de 36 branşta devam edecek. Çocuklarımız içinde kurslarımız olacak. Kış aylarında devam edecek kurslarımıza yetişkinlerimizi de bekliyoruz, kayıtlarımız bayram dan sonra başlayacak. Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezini eylül ayı sonunda açacağız. Burada daha kapsamlı atölyeleri ile farklı branşları da ilave ederek bu işi daha ileri taşıyıp geliştireceğiz. Kurslarımızı istikrarlı bir şekilde tamamlayan yavrularımıza teşekkür ediyorum."Konuşmanın ardından Bahçeci ve diğer konuklar sergide yer alan ürünleri inceledi. Resim, el işi ve farklı branşlardaki ürünlerin yer aldığı serginin bir hafta boyunca açık kalacağı belirtildi.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediyesi Aile Yaşam Merkezi'ndeki çocuk kurslarına katılan bin 55 öğrencinin eserlerinin yer aldığı dönem sonu sergisi açıldı.Aile...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediyesi Aile Yaşam Merkezi'ndeki çocuk kurslarına katılan bin 55 öğrencinin eserlerinin yer aldığı dönem sonu sergisi açıldı.

Aile Yaşam Merkezi'nde açılan sergide konuşan Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, çocuk kurslarına 2 ayda 13 branşta bin 55 öğrencinin eğitim verildiğini söyledi.

Çocukların aldığı kursun sonunda hünerlerini sergilemelerinin çok önemli olduğunu ifade eden Bahçeci, şunları kaydetti:

"Yaz döneminde çocuklarımızın yaz tatilinde hem kendilerini eğitmeleri hem zamanlarını güzel geçirmesi açısından bu kursları planladık. İki ay boyunca "36 branşta 36 grup halinde 1055 öğrencimize hizmet verdik ve bu öğrencilerimize 13 öğretmenimiz hizmet etti.

Ayrıca kurslara kayıtsız kalmayan velilere de teşekkür ediyorum. Kurslarımız kış döneminde de 36 branşta devam edecek. Çocuklarımız içinde kurslarımız olacak. Kış aylarında devam edecek kurslarımıza yetişkinlerimizi de bekliyoruz, kayıtlarımız bayram dan sonra başlayacak.

Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezini eylül ayı sonunda açacağız. Burada daha kapsamlı atölyeleri ile farklı branşları da ilave ederek bu işi daha ileri taşıyıp geliştireceğiz. Kurslarımızı istikrarlı bir şekilde tamamlayan yavrularımıza teşekkür ediyorum."

Konuşmanın ardından Bahçeci ve diğer konuklar sergide yer alan ürünleri inceledi.

Resim, el işi ve farklı branşlardaki ürünlerin yer aldığı serginin bir hafta boyunca açık kalacağı belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.