pendik escort bayan
ak

Çumra'ya Asansörlü Çöp Konteynerleri Yerleştiriliyor

16.08.2017 - 12:38, Güncelleme: 16.08.2017 - 12:38
 

Çumra'ya Asansörlü Çöp Konteynerleri Yerleştiriliyor

KONYA (AA) - Çumra Belediyesince, ilçe merkezine asansörlü çöp konteynerleri yerleştirilmeye başlandı.Çumra Belediye Başkanı Mehmet Oğuz, yaptığı...

KONYA (AA) - Çumra Belediyesince, ilçe merkezine asansörlü çöp konteynerleri yerleştirilmeye başlandı.Çumra Belediye Başkanı Mehmet Oğuz, yaptığı yazılı açıklamada, belediyeye ait atölyede, ilçeye faydalı birçok üretim yapıldığını belirtti. Atölyede daha önce, park ve camiler için kamelya, kış aylarında kullanılmak üzere kar küreme bıçakları ürettiklerini hatırlatan Oğuz, şimdi de Çumra merkezinde kullanılmak üzere asansörlü çöp konteynerleri imal ettiklerini kaydetti. Oğuz, vatandaşların kent merkezindeki çevre kirliliği ve açıkta duran çöplerden rahatsız olduklarını belirterek, "Çarşı içerisindeki çöp konteynerlerini asansörlü bir sistemle yer altına indirme projemiz vardı. Şu anda konteynerler atölyemizde kendi personelimizle yapılmaya ve ilçe merkezine yerleştirilmeye başlandı. Bundan sonrasında daha temiz, görsel olarak da daha güzel bir ilçe merkezi oluşturma gayretindeyiz." ifadelerini kullandı.Mahallelerdeki çöp varillerini de konteynerlerle değiştirdiklerini kaydeden Oğuz, daha güzel bir Çumra için çalışmaların devam edeceğini bildirdi.
KONYA (AA) - Çumra Belediyesince, ilçe merkezine asansörlü çöp konteynerleri yerleştirilmeye başlandı.Çumra Belediye Başkanı Mehmet Oğuz, yaptığı...

KONYA (AA) - Çumra Belediyesince, ilçe merkezine asansörlü çöp konteynerleri yerleştirilmeye başlandı.

Çumra Belediye Başkanı Mehmet Oğuz, yaptığı yazılı açıklamada, belediyeye ait atölyede, ilçeye faydalı birçok üretim yapıldığını belirtti.

Atölyede daha önce, park ve camiler için kamelya, kış aylarında kullanılmak üzere kar küreme bıçakları ürettiklerini hatırlatan Oğuz, şimdi de Çumra merkezinde kullanılmak üzere asansörlü çöp konteynerleri imal ettiklerini kaydetti.

Oğuz, vatandaşların kent merkezindeki çevre kirliliği ve açıkta duran çöplerden rahatsız olduklarını belirterek, "Çarşı içerisindeki çöp konteynerlerini asansörlü bir sistemle yer altına indirme projemiz vardı. Şu anda konteynerler atölyemizde kendi personelimizle yapılmaya ve ilçe merkezine yerleştirilmeye başlandı. Bundan sonrasında daha temiz, görsel olarak da daha güzel bir ilçe merkezi oluşturma gayretindeyiz." ifadelerini kullandı.

Mahallelerdeki çöp varillerini de konteynerlerle değiştirdiklerini kaydeden Oğuz, daha güzel bir Çumra için çalışmaların devam edeceğini bildirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.