pendik escort bayan
ak

Eskişehir'de Kumar Operasyonu

04.08.2017 - 10:53, Güncelleme: 04.08.2017 - 10:53
 

Eskişehir'de Kumar Operasyonu

Dernek binasında kumar oynayan 43 kişiye para cezası uygulandı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, bir dernek binasında kumar oynadıkları belirlenen 43 kişiye 227'şer lira ceza verildi. Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Hoşnudiye Mahallesi Vural Sokak'ta bir esnaf derneğinin binasında kumar oynatıldığı ihbarını aldı.Operasyonda, kumar oynadıkları belirlenen 43 kişi ile 4 dernek yöneticisi gözaltına alındı. Kumar oynayan 43 kişi, kanun gereği 227'şer lira ceza kesilerek serbest bırakıldı. Kumar ekipmanları ve tombala makinesine el konuldu.Dernek yöneticisi 4 kişinin emniyetteki işlemleriyse sürüyor.
Dernek binasında kumar oynayan 43 kişiye para cezası uygulandı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, bir dernek binasında kumar oynadıkları belirlenen 43 kişiye 227'şer lira ceza verildi.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Hoşnudiye Mahallesi Vural Sokak'ta bir esnaf derneğinin binasında kumar oynatıldığı ihbarını aldı.

Operasyonda, kumar oynadıkları belirlenen 43 kişi ile 4 dernek yöneticisi gözaltına alındı. Kumar oynayan 43 kişi, kanun gereği 227'şer lira ceza kesilerek serbest bırakıldı.

Kumar ekipmanları ve tombala makinesine el konuldu.

Dernek yöneticisi 4 kişinin emniyetteki işlemleriyse sürüyor.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.