pendik escort bayan
ak

Kaymakam Yılmaz Öğrencilere Kitap Seti Hediye Etti

03.08.2017 - 15:13, Güncelleme: 03.08.2017 - 15:13
 

Kaymakam Yılmaz Öğrencilere Kitap Seti Hediye Etti

SİVAS (AA) - Ulaş Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, destekleme ve yetiştirme kursu öğrencilerine kitap seti hediye etti. Vali Lütfi Tuncel Ortaokulunda devam...

SİVAS (AA) - Ulaş Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, destekleme ve yetiştirme kursu öğrencilerine kitap seti hediye etti. Vali Lütfi Tuncel Ortaokulunda devam eden kursu ziyaret eden Yılmaz, öğrencilerle bir süre sohbet etti. Öğrencilerden hedeflerini yüksek tutmalarını ve kendilerine güvenmelerini isteyen Yılmaz, "Okulunuzdan daha önce Türkiye birincisi çıktı, yine çıkacaktır. Sizlere çokgüveniyorum, TEOG maratonunda her zaman maddi ve manevi olarak yanınızda olacağım." dedi.Öğrencilere makamının kapısının her zaman açık olduğunu dile getiren Yılmaz, ilçedeki 5 ortaokulda kursa katılan 133 öğrenciye kaynak kitap setinin dağıtımının yapıldığını ifade etti. Okul Müdürü Ramazan Baker ise kurs çalışmaları konusunda bilgi vererek, kurslara yoğun bir katılım olduğunu söyledi. Öğrencilerin yaz tatillerini en verimli şekilde değerlendirdiğini aktaran Baker, "Öğrencilerimizi en iyi şekilde TEOG sınavına hazırlanmanın yanı sıra Kur'an-ı Kerim, voleybol, futbol, güreş gibi kurslarla onları sanal ortamdaki tablet ve bilgisayar oyunlarından uzak tutuyoruz." diye konuştu. Kaymakam Yılmaz daha sonra filografi kursuna katılan öğrencileri ziyaret ederek, öğrencilerle filografi çalışması yaptı. Ziyarette İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Aslan ve Şube Müdürü Fehmi Doğan da hazır bulundu.
SİVAS (AA) - Ulaş Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, destekleme ve yetiştirme kursu öğrencilerine kitap seti hediye etti. Vali Lütfi Tuncel Ortaokulunda devam...

SİVAS (AA) - Ulaş Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, destekleme ve yetiştirme kursu öğrencilerine kitap seti hediye etti.

Vali Lütfi Tuncel Ortaokulunda devam eden kursu ziyaret eden Yılmaz, öğrencilerle bir süre sohbet etti.

Öğrencilerden hedeflerini yüksek tutmalarını ve kendilerine güvenmelerini isteyen Yılmaz, "Okulunuzdan daha önce Türkiye birincisi çıktı, yine çıkacaktır. Sizlere çokgüveniyorum, TEOG maratonunda her zaman maddi ve manevi olarak yanınızda olacağım." dedi.

Öğrencilere makamının kapısının her zaman açık olduğunu dile getiren Yılmaz, ilçedeki 5 ortaokulda kursa katılan 133 öğrenciye kaynak kitap setinin dağıtımının yapıldığını ifade etti.

Okul Müdürü Ramazan Baker ise kurs çalışmaları konusunda bilgi vererek, kurslara yoğun bir katılım olduğunu söyledi.

Öğrencilerin yaz tatillerini en verimli şekilde değerlendirdiğini aktaran Baker, "Öğrencilerimizi en iyi şekilde TEOG sınavına hazırlanmanın yanı sıra Kur'an-ı Kerim, voleybol, futbol, güreş gibi kurslarla onları sanal ortamdaki tablet ve bilgisayar oyunlarından uzak tutuyoruz." diye konuştu.

Kaymakam Yılmaz daha sonra filografi kursuna katılan öğrencileri ziyaret ederek, öğrencilerle filografi çalışması yaptı.

Ziyarette İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Aslan ve Şube Müdürü Fehmi Doğan da hazır bulundu.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.