pendik escort bayan
ak

Kayseri Şeker'den Çiftçiye Sulama Avansı

27.07.2017 - 16:08, Güncelleme: 27.07.2017 - 16:08
 

Kayseri Şeker'den Çiftçiye Sulama Avansı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, çiftçilerine 30 milyon 194 bin lira sulama avansı ödemesi yaptıklarını...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, çiftçilerine 30 milyon 194 bin lira sulama avansı ödemesi yaptıklarını bildirdi. Akay, yaptığı yazılı açıklamada, her bir çiftçi için ton başına 16 lira sulama avansı ödemesi yapıldığını belirterek, ödeme toplamanın 36 milyon 194 bin lira olduğunu kaydetti. Akay ayrıca, Sivas, Kayseri ,Yozgat ve Nevşehir'de sözleşmeli pancar ekimi yapan 9 bin 818 çiftçiye, pancar tohumları toprakla buluştuktan fabrikaya teslim edilinceye kadar geçen süre içerisinde, gübre, tohum, çapa, sulama, Ramazan Bayramı, Kurban Bayramı, söküm, mazot, ekim ve ilaç avansı adı altında düzenli ve gününde yapılan ödemeler yapıldığını belirterek, bu sayede bölgede pancar tarımına ilginin her geçen gün arttığını ve kampanya süresince pancar çiftçisine Kayseri şeker tarafından verilen avanslar toplamının 185 milyon lira olduğunu ifade etti.
KAYSERİ (AA) - Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, çiftçilerine 30 milyon 194 bin lira sulama avansı ödemesi yaptıklarını...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, çiftçilerine 30 milyon 194 bin lira sulama avansı ödemesi yaptıklarını bildirdi.

Akay, yaptığı yazılı açıklamada, her bir çiftçi için ton başına 16 lira sulama avansı ödemesi yapıldığını belirterek, ödeme toplamanın 36 milyon 194 bin lira olduğunu kaydetti.

Akay ayrıca, Sivas, Kayseri ,Yozgat ve Nevşehir'de sözleşmeli pancar ekimi yapan 9 bin 818 çiftçiye, pancar tohumları toprakla buluştuktan fabrikaya teslim edilinceye kadar geçen süre içerisinde, gübre, tohum, çapa, sulama, Ramazan Bayramı, Kurban Bayramı, söküm, mazot, ekim ve ilaç avansı adı altında düzenli ve gününde yapılan ödemeler yapıldığını belirterek, bu sayede bölgede pancar tarımına ilginin her geçen gün arttığını ve kampanya süresince pancar çiftçisine Kayseri şeker tarafından verilen avanslar toplamının 185 milyon lira olduğunu ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.