pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sultangazi’de ormanlık alanda çıkan yangın sonrası terk edilmiş otomobil bulundu

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.07.2023 - 17:03, Güncelleme: 28.07.2023 - 16:47
 

Sultangazi’de ormanlık alanda çıkan yangın sonrası terk edilmiş otomobil bulundu

Sultangazi’de ormanlık alanda çıkan yangın sonrası terk edilmiş otomobil bulundu

Sultangazi’de ormanlık alanda çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile 1 saat süren çalışmanın ardından kontrol altına alındı. Ekipler ormanlık alanda soğutma çalışması yaptığı esnada orman içerisinde terk edilmiş bir otomobil bulundu.Yangın, saat 13.30 sıralarında Sultangazi Kent Ormanı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, çıkan yangın sonrası bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin yoğun çaba gösterdiği yangında, vatandaşlar da söndürme çalışmalarına destek verdi. İtfaiye ekiplerinin ve vatandaşların çalışmaları ile yaklaşık 1 saatte kontrol altına alınan yangında soğutma çalışması yapıldı. Ekiplerin yaptığı çalışmalar esnasında orman içerisinde otomobilin olduğu görüldü. Ormanlık alan içerisinde terk edilmiş halde bulunan ve yangında kullanılamaz hale gelen otomobil ile ilgili ekiplerin incelemesi sürüyor.
Sultangazi’de ormanlık alanda çıkan yangın sonrası terk edilmiş otomobil bulundu
Sultangazi’de ormanlık alanda çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile 1 saat süren çalışmanın ardından kontrol altına alındı. Ekipler ormanlık alanda soğutma çalışması yaptığı esnada orman içerisinde terk edilmiş bir otomobil bulundu.
Yangın, saat 13.30 sıralarında Sultangazi Kent Ormanı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, çıkan yangın sonrası bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin yoğun çaba gösterdiği yangında, vatandaşlar da söndürme çalışmalarına destek verdi. İtfaiye ekiplerinin ve vatandaşların çalışmaları ile yaklaşık 1 saatte kontrol altına alınan yangında soğutma çalışması yapıldı. Ekiplerin yaptığı çalışmalar esnasında orman içerisinde otomobilin olduğu görüldü. Ormanlık alan içerisinde terk edilmiş halde bulunan ve yangında kullanılamaz hale gelen otomobil ile ilgili ekiplerin incelemesi sürüyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.