pendik escort bayan
ak

Muratlı’da ev yangını

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.05.2023 - 21:00, Güncelleme: 26.05.2023 - 20:46
 

Muratlı’da ev yangını

Muratlı’da ev yangını

Tekirdağ’ın Muratlı ilçesinde bir ev çıkan yangında kullanılamaz hale geldi.Yangın, akşam saatlerinde İstiklal-Kurtpınar Mahallesi Kavaklı Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, iki katlı bir binanın ikinci katında henüz belirlenemeyen şekilde başlayan yangın, kısa sürede tüm evi sardı. İhbar üzerine olay yerine hızla intikal eden itfaiye ekipleri alevlere müdahale etti. Emniyet, Sağlık, Tredaş ve Gazdaş ekipleri de olay yerinde hazır bekletildi.Yangın, itfaiyenin müdahalesiyle söndürüldü. Yangının çıkış sebebi araştırılıyor.
Muratlı’da ev yangını
Tekirdağ’ın Muratlı ilçesinde bir ev çıkan yangında kullanılamaz hale geldi.
Yangın, akşam saatlerinde İstiklal-Kurtpınar Mahallesi Kavaklı Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, iki katlı bir binanın ikinci katında henüz belirlenemeyen şekilde başlayan yangın, kısa sürede tüm evi sardı. İhbar üzerine olay yerine hızla intikal eden itfaiye ekipleri alevlere müdahale etti. Emniyet, Sağlık, Tredaş ve Gazdaş ekipleri de olay yerinde hazır bekletildi.
Yangın, itfaiyenin müdahalesiyle söndürüldü. Yangının çıkış sebebi araştırılıyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.