pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

İpeksi Dokunuş’ta madalyalar geliyor

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.05.2023 - 18:02, Güncelleme: 26.05.2023 - 17:31
 

İpeksi Dokunuş’ta madalyalar geliyor

İpeksi Dokunuş’ta madalyalar geliyor

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü tarafından koordine edilen İpeksi Dokunuş ile Sokaktan Madalyaya Uzanan Eller Projesi çerçevesinde sporla tanışan gençlerin başarıları devam ediyor.Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü tarafından koordine edilen İpeksi Dokunuş ile Sokaktan Madalyaya Uzanan Eller Projesi meyvelerini vermeye devam ediyor. Gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak tutulması için başlatılan projede, sporcular madalya almaya devam ediyor.İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk de, madalya alan başarılı sporcuları ziyaret ederek, tebrik etti. Karabörk, "Gençlerimizin suça karışmalarını engellemek, kötü alışkanlıklardan uzak durmalarını sağlamak ve spor yapma alışkanlığı edindirmek amacıyla başlattığımız Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü tarafından koordine edilen İpeksi Dokunuş ile Sokaktan Madalyaya Uzanan Eller Projesi çerçevesinde madalyalar gelmeye devam ediyor. Her zaman yanınızdayız" dedi.
İpeksi Dokunuş’ta madalyalar geliyor
Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü tarafından koordine edilen İpeksi Dokunuş ile Sokaktan Madalyaya Uzanan Eller Projesi çerçevesinde sporla tanışan gençlerin başarıları devam ediyor.

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü tarafından koordine edilen İpeksi Dokunuş ile Sokaktan Madalyaya Uzanan Eller Projesi meyvelerini vermeye devam ediyor. Gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak tutulması için başlatılan projede, sporcular madalya almaya devam ediyor.

İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk de, madalya alan başarılı sporcuları ziyaret ederek, tebrik etti. Karabörk, "Gençlerimizin suça karışmalarını engellemek, kötü alışkanlıklardan uzak durmalarını sağlamak ve spor yapma alışkanlığı edindirmek amacıyla başlattığımız Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü tarafından koordine edilen İpeksi Dokunuş ile Sokaktan Madalyaya Uzanan Eller Projesi çerçevesinde madalyalar gelmeye devam ediyor. Her zaman yanınızdayız" dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.