pendik escort bayan
ak

Otomobilden husumetli oldukları esnafa kurşun yağdırdılar

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.05.2023 - 14:02, Güncelleme: 26.05.2023 - 13:42
 

Otomobilden husumetli oldukları esnafa kurşun yağdırdılar

Otomobilden husumetli oldukları esnafa kurşun yağdırdılar

İstanbul Sultangazi’de iddiaya göre baba, oğul ve amca, aralarında husumet bulunan esnafa sabah evinden çıkarken kurşun yağdırdı. Saldırganlar olay yerinden kaçarken, hastaneye kaldırılan yaralı esnafın durumunun ise ağır olduğu öğrenildi.Olay, sabah saat 09.30 sırlarında İsmetpaşa Mahallesi’nde yaşandı. İddiaya göre, Sultangazi’de esnaflık yapan Sezer Erdemir sabah iş yerini açmak için evinden çıkıp otomobiline binmek istedi. Erdemir, bu sırada otomobille gelen ve aralarında husumet bulunduğu öne sürülen Kemal D., oğlu Devran D. ve amca Mirza D.’nin silahlı saldırısına uğradı. Karnına 3 kurşun isabet eden Sezer Erdemir kanlar içinde yere yığılırken, saldırganlar ise geldikleri otomobille kaçarak uzaklaştı. Haber verilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Sezer Erdemir ambulans ile hastaneye kaldırılırken, Sultangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından saldırganların yakalanması için çalışma başlatıldı. Yaralı esnafın durumunun ağır olduğu öğrenildi.
Otomobilden husumetli oldukları esnafa kurşun yağdırdılar
İstanbul Sultangazi’de iddiaya göre baba, oğul ve amca, aralarında husumet bulunan esnafa sabah evinden çıkarken kurşun yağdırdı. Saldırganlar olay yerinden kaçarken, hastaneye kaldırılan yaralı esnafın durumunun ise ağır olduğu öğrenildi.
Olay, sabah saat 09.30 sırlarında İsmetpaşa Mahallesi’nde yaşandı. İddiaya göre, Sultangazi’de esnaflık yapan Sezer Erdemir sabah iş yerini açmak için evinden çıkıp otomobiline binmek istedi. Erdemir, bu sırada otomobille gelen ve aralarında husumet bulunduğu öne sürülen Kemal D., oğlu Devran D. ve amca Mirza D.’nin silahlı saldırısına uğradı. Karnına 3 kurşun isabet eden Sezer Erdemir kanlar içinde yere yığılırken, saldırganlar ise geldikleri otomobille kaçarak uzaklaştı. Haber verilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Sezer Erdemir ambulans ile hastaneye kaldırılırken, Sultangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından saldırganların yakalanması için çalışma başlatıldı. Yaralı esnafın durumunun ağır olduğu öğrenildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.