pendik escort bayan
ak

Büyükşehir KAYMEK’ten spora ve istihdama katkı sağlayacak bir ilk daha

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.05.2023 - 12:02, Güncelleme: 26.05.2023 - 11:42
 

Büyükşehir KAYMEK’ten spora ve istihdama katkı sağlayacak bir ilk daha

Büyükşehir KAYMEK’ten spora ve istihdama katkı sağlayacak bir ilk daha

Kayseri Büyükşehir Belediyesi KAYMEK A.Ş. spor ve istihdama katkı sağlayacak yeni bir kursa daha imza atarak Futbol Saha Bakım Elemanı Kursu düzenledi.Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren ve şehirdeki mesleki eğitim ile kültür faaliyetlerinin adeta öncüsü konumunda olan Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür A.Ş. (KAYMEK), sürekli olarak ihtiyaca yönelik yeni kurslar düzenleyerek hem istihdama hem de ilgili sektöre katkı sağladığı faaliyetlerine devam ediyor. Bu çerçevede pek çok konudaki kurslarına bir yenisini daha ekleyerek hizmet veren KAYMEK, Futbol Saha Bakım Elemanı Kursu’nu başlattı.Saha çimleri gözetilecek, istihdam sahaya inecekKAYMEK’in açtığı, saha bakım personelleri için Futbol Saha Bakım Elemanı Kursu sayesinde, futbol sahalarındaki kaliteli çim oluşumu ve sürdürülebilirlik eğitimi ile çimin on iki ay boyunca uyanık kalmasının eğitimi verilirken, öte yandan spor alanındaki sahalarda, sporun yanı sıra istihdam da sağlanmış olacak.
Büyükşehir KAYMEK’ten spora ve istihdama katkı sağlayacak bir ilk daha
Kayseri Büyükşehir Belediyesi KAYMEK A.Ş. spor ve istihdama katkı sağlayacak yeni bir kursa daha imza atarak Futbol Saha Bakım Elemanı Kursu düzenledi.
Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren ve şehirdeki mesleki eğitim ile kültür faaliyetlerinin adeta öncüsü konumunda olan Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür A.Ş. (KAYMEK), sürekli olarak ihtiyaca yönelik yeni kurslar düzenleyerek hem istihdama hem de ilgili sektöre katkı sağladığı faaliyetlerine devam ediyor. Bu çerçevede pek çok konudaki kurslarına bir yenisini daha ekleyerek hizmet veren KAYMEK, Futbol Saha Bakım Elemanı Kursu’nu başlattı.
Saha çimleri gözetilecek, istihdam sahaya inecek
KAYMEK’in açtığı, saha bakım personelleri için Futbol Saha Bakım Elemanı Kursu sayesinde, futbol sahalarındaki kaliteli çim oluşumu ve sürdürülebilirlik eğitimi ile çimin on iki ay boyunca uyanık kalmasının eğitimi verilirken, öte yandan spor alanındaki sahalarda, sporun yanı sıra istihdam da sağlanmış olacak.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.