pendik escort bayan
ak

Obeziteye dikkat çekmek için yürüdüler

Sağlık (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.05.2023 - 12:02, Güncelleme: 26.05.2023 - 11:44
 

Obeziteye dikkat çekmek için yürüdüler

Obeziteye dikkat çekmek için yürüdüler

Avrupa Obezite Günü dolayısıyla Manisa’nın Sarıgöl ilçesinde, Sarıgöl İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Sarıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü organizasyonuyla farkındalık yürüyüşü yapıldı.Sarıgöl 4 Eylül Stadında yapılan yürüyüş etkinliğine Sarıgöl İlçe Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Recep Kılıç, Sarıgöl İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yüksel Kanyılmaz, Sarıgöl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri katıldı. Sağlık ekipleri ve öğrenciler ellerinde obezite konulu pankartlar taşıdı. Sağlık ekipleri ve öğrenciler daha sonra ilçede dolaşarak farkındalık çalışmaları gerçekleştirdi.
Obeziteye dikkat çekmek için yürüdüler
Avrupa Obezite Günü dolayısıyla Manisa’nın Sarıgöl ilçesinde, Sarıgöl İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Sarıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü organizasyonuyla farkındalık yürüyüşü yapıldı.
Sarıgöl 4 Eylül Stadında yapılan yürüyüş etkinliğine Sarıgöl İlçe Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Recep Kılıç, Sarıgöl İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yüksel Kanyılmaz, Sarıgöl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri katıldı. Sağlık ekipleri ve öğrenciler ellerinde obezite konulu pankartlar taşıdı. Sağlık ekipleri ve öğrenciler daha sonra ilçede dolaşarak farkındalık çalışmaları gerçekleştirdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.