pendik escort bayan
ak

Drama kursu öğrencilerinin oyunu büyük beğeni topladı

Kültür-Sanat (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.05.2023 - 10:06, Güncelleme: 26.05.2023 - 09:31
 

Drama kursu öğrencilerinin oyunu büyük beğeni topladı

Drama kursu öğrencilerinin oyunu büyük beğeni topladı

Manisa Sarıgöl Halk Merkezi Müdürlüğü Drama Kursu öğrencileri tarafından Sarıgöl Atatürk Gençlik Merkezinde sergilenen ’İyilerin Masalı’ adlı çocuk oyunu büyük beğeni topladı.Sarıgöl Halk Eğitimi Merkezi Öğretmeni Pınar Yalçın tarafından yazılan oyunda minikler tiyatro hünerlerini sergilerken, oyun izleyiciler tarafından büyük alkış aldı.Sarıgöl Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Hasan Oruç, "Bizim için bu oyun miniklerimizin bir yıl boyunca emeklerinin bir meyvesi. Bu oyunla önümüzdeki hafta kutlayacağımız Hayat Boyu Öğrenme Haftasını da başlatmış olduk. Başta öğretmenimiz Pınar Yalçın olmak üzere tüm evlatlarımızı kutluyorum. Çok eğlenceli bir gece geçirdik. Bu arada Sarıgöl Neferge Kültür ve Sanat Derneği’ne desteklerinden dolayı teşekkür ederim" dedi.Oyun sonunda Mimar Sinan İlkokulu Müdürü Selçuk Erol tarafından çiçek takdim edildi.
Drama kursu öğrencilerinin oyunu büyük beğeni topladı
Manisa Sarıgöl Halk Merkezi Müdürlüğü Drama Kursu öğrencileri tarafından Sarıgöl Atatürk Gençlik Merkezinde sergilenen ’İyilerin Masalı’ adlı çocuk oyunu büyük beğeni topladı.
Sarıgöl Halk Eğitimi Merkezi Öğretmeni Pınar Yalçın tarafından yazılan oyunda minikler tiyatro hünerlerini sergilerken, oyun izleyiciler tarafından büyük alkış aldı.
Sarıgöl Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Hasan Oruç, "Bizim için bu oyun miniklerimizin bir yıl boyunca emeklerinin bir meyvesi. Bu oyunla önümüzdeki hafta kutlayacağımız Hayat Boyu Öğrenme Haftasını da başlatmış olduk. Başta öğretmenimiz Pınar Yalçın olmak üzere tüm evlatlarımızı kutluyorum. Çok eğlenceli bir gece geçirdik. Bu arada Sarıgöl Neferge Kültür ve Sanat Derneği’ne desteklerinden dolayı teşekkür ederim" dedi.
Oyun sonunda Mimar Sinan İlkokulu Müdürü Selçuk Erol tarafından çiçek takdim edildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.