pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Arıza için çıktığı telefon direğinden düştü

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.05.2023 - 18:30, Güncelleme: 25.05.2023 - 18:26
 

Arıza için çıktığı telefon direğinden düştü

Arıza için çıktığı telefon direğinden düştü

Malatya’da 48 yaşındaki görevli arıza için çıktığı telefon direğinden düşerek yaralandı.Olay, 13.00 sıralarında Battalgazi ilçesine bağlı İzzetiye Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, görevli N.G. (48) arıza tamiri için Mücelli Caddesi üzerinde bulunan bir telefon direğine çıktı. Direkte çalışma yapan N.G. henüz bilenmeyen bir nedenden dolayı aşağı düştü. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edilirken, yaralı N.G. ilk müdahalesinin ardından Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.Hastanede tedavisi süren N.G.’nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken olayla ilgili inceleme başlatıldı.
Arıza için çıktığı telefon direğinden düştü
Malatya’da 48 yaşındaki görevli arıza için çıktığı telefon direğinden düşerek yaralandı.

Olay, 13.00 sıralarında Battalgazi ilçesine bağlı İzzetiye Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, görevli N.G. (48) arıza tamiri için Mücelli Caddesi üzerinde bulunan bir telefon direğine çıktı. Direkte çalışma yapan N.G. henüz bilenmeyen bir nedenden dolayı aşağı düştü. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edilirken, yaralı N.G. ilk müdahalesinin ardından Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
Hastanede tedavisi süren N.G.’nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken olayla ilgili inceleme başlatıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.