pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Diyarbakır’da kızlar yol ortasında saç baş kavgaya tutuştu

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.05.2023 - 17:02, Güncelleme: 25.05.2023 - 16:52
 

Diyarbakır’da kızlar yol ortasında saç baş kavgaya tutuştu

Diyarbakır’da kızlar yol ortasında saç baş kavgaya tutuştu

Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesinde kız öğrencilerin de karıştığı olayda taraflar saç baş kavgaya tutuştu.Olay, merkez Yenişehir ilesi Üç Kuyular TOKİ Mahallesi’nde meydana geldi. Alınan bilgilere göre henüz belirlenemeyen bir nedenden aralarında kızların da olduğu öğrenciler tartışmanın ardından saç baş kavgaya tutuştu. Çevredekiler, olaya müdahale ederek tarafları güçlükle ayırmaya çalıştı.O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
Diyarbakır’da kızlar yol ortasında saç baş kavgaya tutuştu
Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesinde kız öğrencilerin de karıştığı olayda taraflar saç baş kavgaya tutuştu.
Olay, merkez Yenişehir ilesi Üç Kuyular TOKİ Mahallesi’nde meydana geldi. Alınan bilgilere göre henüz belirlenemeyen bir nedenden aralarında kızların da olduğu öğrenciler tartışmanın ardından saç baş kavgaya tutuştu. Çevredekiler, olaya müdahale ederek tarafları güçlükle ayırmaya çalıştı.
O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.